SON DAKİKA
Hava Durumu

“Tarımsal Sulama Sıkıntısını Çözeceğiz ”

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal önceki akşam mahalle toplantılarına Datköy Mahallesinden devam etti. Sadık Başkan sağlık ocağı ve tarımsal sulama sorunun çözümü için söz verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Tarımsal Sulama Sıkıntısını Çözeceğiz ”

ÜÇLÜ OLSUN GÜÇLÜ OLSUN

İlk olarak Büyük Birlik Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Şahin Dizman söz aldı. Dizman “Büyük birlik ve beraberlik ile Korkuteli’nde seçimi kazanacağız. Sadık Başkan sizlerin teveccühü ile belediye başkanı olacak” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Kök de yaptığı konuşmasında; “Datköy ile ilgili çalışmalarımız ve projelerimiz devam ediyor. Antalya’da Hakan Başkan Korkuteli’nde Sadık başkan seçilecek. Üçlü olsun Güçlü olsun” sözlerine yer verdi. 

BURADAN BİRİNCİ ÇIKACAĞIMIZI BİLİYORUZ

Daha sonra MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev söz aldı. Yapılmışev; “ Bu soğuk havada bizleri yalnız bırakmadınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu yerel seçimde de yanımızda olacağınızı biliyorum. Seçimlerde sandıklarda Cumhur ittifakı olarak yine buradan birinci çıkacağımızı biliyoruz. Antalya Hakan Tütüncü Korkuteli’nde Sadık Önal seçilecek” dedi.

 “KAYBEDECEK BİR DAKİKAMIZ YOK”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal da yaptığı sesleniş konuşmasında “Korkuteli’nin her köşesi gibi sizleri ve ata toprağım diyebileceğim  Datköy’ü çok seviyorum. Tarımsal sulama ilgili sorunları da İmar için yerleşik köy alanlarının genişlemesi gerektiğini de, sağlık ocağı, Yollarımız, gençlerimizin, hanımlarım istihdamı  gibi sorunların ve isteklerin hepsini biliyoruz. Sizlerin desteği ile seçilirsek doğrunun yanında yanlışın karşısında olacağız. Tek dertlendiğimiz konu Korkuteli. Bizim kaybedecek bir dakikamız yok. Göreve gelir gelmez çalışmaya başlayacağız. Projelerimiz hazır” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.