SON DAKİKA
Hava Durumu

Tatlar ve Duraliler asfalt oldu

Korkuteli Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay başlatılan asfalt çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Bazı mahallelerde yollar asfalt yapılırken bazı mahallelerde yollar asfalt yapımı için hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2017 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2017 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Tatlar ve Duraliler asfalt oldu

Geçtiğimiz günlerde Duraliler Mahallesi tatlar mevkiinde genişletme ve zemin çalışmaları tamamlanan yollar asfalt yapıldı. Yol çalışmalarının geniş çaplı ve çok hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Batı şunları söyledi: “ Tatlar’da zemin çalışması ve astar atımı tamamlanan yollarımız asfalt oldu. Hayırlı olsun” dedi. “Farklı mahallelerde yol çalışmaları devam ediyor” şeklinde sözlerini sürdüren Batı, “ Yayla mahallelerimizde zemin ve astar çalışmaları tamamlanan yollarımız asfalt oluyor. Bazı mahallelerde stabilize çalışması devam ederken bazı mahallelerimizde kilitli parke taşı döşeme çalışması devam ediyor” şeklinde konuştu. Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Batı, bu hafta sonunda yol çalışmalarının ova mahallelerine kaydırılacağını açıkladı.

“Hasan Gökce ve ekibine teşekkür ederiz”

 Batı “ önümüzdeki günlerde Esenyurt, Garipce, Çukurca, Leylek, Karakuyu Çaykenarı, Köseler, Karataş gibi ova mahallelerimizde asfalt zemin ve asfalt çalışması yapılacak “ dedi. Tatlar bölgesinde yolların asfalt olduğunu belirten Duraliler mahalle muhtarı  Ramazan Yaylalı, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve ekibine teşekkür ettiklerini söyledi. “Tatlar bölgesindeki yollarımız asfalt oldu. Bugün de Duraliler mahallemizin içindeki yollar asfalt oluyor. Mahalle arası yollarımız çok güzel oldu. Tek eksiğimiz Bahçeyaka arasındaki yolumuzun asfalttı kaldı. En kısa zamanda buranında asfalt olmasını arzuluyoruz. Yollarımızı asfaltla tanıştıran Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce’ye mahalle halkım adına teşekkür ediyorum” dedi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.