SON DAKİKA
Hava Durumu

Tunç proje eğitimine katıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet tunç geçtiğimiz günlerde, Özgecan Arslan Gençlik Merkezinde düzenlenen proje eğitimine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2017 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Tunç proje eğitimine katıldı

Antalya Valiliği tarafından hazırlanan "Birlikten Proje Doğar" projesi İçişleri Bakanlığınca kabul edilmişti. Antalya Valiliğinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “ Antalya Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ve Antalya Kent ve Medeniyet Derneği işbirliği ile hazırlanan "Birlikten Proje Doğar" isimli sosyal içerikli proje. İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı 2017 yılı proje destekleme programı çerçevesinde desteklenmeye hak kazanarak faaliyete başladığı bildirildi. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İlim Yayma Cemiyeti Antalya Şubesi, Yeryüzü Vakfı, Antalya Kutup Yıldızı Gençlik Derneği ve Liman Derneği’nin paydaş olarak katıldığı proje 8 ay sürecek.

“Gençlerimize daha faydalı olabilmek için proje eğitimine katılıyorum.”

Proje kapsamında, Antalya genelinde faaliyet gösteren yerel STK’lar için fon geliştirme, idari ve kurumsal kapasiteyi artırma, Kamu-STK İşbirliği ve Proje Döngüsü Yönetimi gibi konularda eğitimler düzenlenecek. Haftalık olarak planlanacak ve toplam 20 saat sürecek eğitimler sonunda katılımcılara, valilik onaylı katılım sertifikası verilecek. İfadeleri kullanıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç yaptığı açıklamada “Gençlerimize daha faydalı olabilmek için proje eğitimine katılıyorum. Antalya Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ve Antalya Kent ve Medeniyet Derneği işbirliği ile yürütülen “BİRLİKTEN PROJE DOĞAR” isimli proje kapsamında Özgecan Aslan Gençlik Merkezinde PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ alıyorum. Bu güzel hizmet için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.