SON DAKİKA
Hava Durumu

Tunç Uğurlu’yu ziyaret etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü İsmail Uğurlu’yu ziyaret etti. Tunç ziyarette “ Gençlerden Geleceğe Mektup” yarışması ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Tunç Uğurlu’yu ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı ‘Gençlerden Geleceğe Mektup’ yarışması düzenliyor. Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023’e yönelik mektupların yazılacağı yarışma, 1 Ocak-31 Mart tarihleri arasında yapılacak. Bu kapsamda Korkuteli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç ilçedeki okulları ziyaret ederek yarışma ile ilgili okul müdürlerine bilgi veriyor. Tunç son olarak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü İsmail Uğurlu’yu ziyaret etti.

Son gün 31 Mart

Tunç; “ Gençlerin tarihini bilen, okuyan-yazan ve düşünen bireyler olarak yetişmesi amacıyla hayata geçirilen yarışma 13-17/18-21/22-29 olmak üzere 3 farklı yaş kategorisinde düzenlenecek. Gençler; Cumhuriyet'in tarihi sürecine, Cumhuriyet tarihine katkı sağlayan kişilere ve cumhuriyetin geleceğine (2023) ilişkin konularda mektup yazabilecek. Yarışmaya katılmak isteyen gençler 31 Mart tarihine kadar online başvuru yapabilirler. İmkanı olmayanlar ise el yazısı mektupları en yakın gençlik merkezine teslim edebilirler” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.