SON DAKİKA
Hava Durumu

Tuncal, 50. Gençlik Kampına Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Kilyos’ta CHP Parti Okulu 50. Yıl Gençlik Kampında gençlerle bir araya geldi. CHP Parti Okulu tarafından düzenlenen 50. Gençlik Kampı Sosyal Demokrat Politikalar Eğitimine CHP Korkuteli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Burak Tuncal’da katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2022 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2022 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Tuncal, 50. Gençlik Kampına Katıldı

GENÇLERE "SANDIĞA GİDİN" ÇAĞRISI

Kılıçdaroğlu, partisinin Sarıyer Belediyesi Kilyos Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği "CHP Parti Okulu 50. Gençlik Kampı Sosyal Demokrat Politikalar Eğitimi"nde yaptığı konuşmada, ülkenin geleceğini gençlerin belirleyeceğini söyledi. Gençlere "Sandığa gidin" çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, "Herkesin kararlılıkla sandığa gitmesini isteyeceğiz. Yanlış hatırlamıyorsam 6-6,5 milyon genç ilk kez sandığa gidip oy kullanacak. Olağanüstü bir şey. Geçmiş seçimlerde herkes aynı partiye oy verse dahi 6-6,5 milyon genç ilk kez sandığa gidip demokrasiden yana oy kullandığında Türkiye'nin tarihini değiştirecek." değerlendirmesini yaptı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLARAK SEFERBER OLACAĞIZ

Gençlerin otoriter yönetimi demokratik yöntemlerle sandığa giderek değiştireceğine inandığını kaydeden Kılıçdaroğlu, "Dünya siyaset tarihi, Türkiye Cumhuriyeti gençlerinin, otoriter bir yönetimi demokratik yollarla değiştirdiklerini görecek ve tarih bunu yazacaktır." dedi. Gençlerin kullanacakları oyların "altın değerinde" olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Seçimler belki üniversitelerin açık olduğu bir dönemde olacak. Dolayısıyla öğrencilerin ikametlerinin bulunduğu yer ile öğrenim gördükleri kentler arasında fark olabilir. Orada size daha büyük bir görev düşüyor. O gençlerin sandığa gidip oy kullanmalarını sağlamanın yolunu ve yöntemini bulacaksınız. Gerekirse biz hepimiz Cumhuriyet Halk Partisi olarak seferber olacağız. Ya kayıtları aldıracağız sandığa götüreceğiz veya göndereceğiz gidip oy kullanacaklar. Sorumluluk sıradan bir şey değildir, sorumluluğu kabul etmek de sıradan bir şey değildir." diye konuştu.

YARININ TÜRKİYE'SİNİ İNŞA ETMEK İÇİN

Gerçekleşen program ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Burak Tuncal; “12-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da CHP Parti Okulu tarafından düzenlenen 50. Gençlik Kampı Sosyal Demokrat Politikalar Eğitimimizi tamamladık. Gençlik Kampı Eğitimimize; Genel Başkanımız, İstanbul İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Sarıyer Belediye Başkanımız, Parti Okulu Eğitmenlerimiz ve partililerimizin katılımları ile birlikte tamamlandı.  Yarının Türkiye'sini inşa etmek için umudu örgütleyerek büyüttüğümüz bu eğitimlerde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Açıklamasında bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.