SON DAKİKA
Hava Durumu

Türk Sanat Müziği Korosu Çalışıyor

Korkuteli Sevim –Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kanun sanatçısı Fazıl Ercan yönetiminde kurulan Türk Sanat Müziği korosu çalışmalara hız verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2014 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2014 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Türk Sanat Müziği Korosu Çalışıyor

Merkezinde çalıma yapıyor. Kanun sanatçısı Fazıl Ercan tarafından eğitim verilen Türk Sanat Müziği korosu, önümüzdeki günlerde Korkuteli halkına bir konser verecek.

Türk Sanat Müziği korosu sorumlusu Şef Fazıl Ercan, “Korkuteli’nde hayata geçirme girişiminde bulunduğumuz Türk Sanat Müziği korosunun ilçe halkı tarafından yoğun ilgi görmesinden oldukça memnunuz. Eğitimlerimiz özverili bir şekilde tüm hızıyla devam etmektedir. 7’den 70’şe her guruptan insanla bir araya gelerek sanatımızı icra ediyoruz.

Koronun İlçenin sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine destek olmak açısından büyük önem arz ediyor” dedi.

Soyut düşünmeye, dil gelişimine, yaratıcılığa yön veren bu sanatla çocuklarımızın, gençlerimizin, öğretmenlerimizin ve her meslek grubundaki kişinin ilgilenmesi gerektiğini ve topluma örnek olan öğretmenlerimize ilgilerinden dolayı teşekkür eden Şef Fazıl Ercan, “koromuza İnsanlar hoşgörüyle geliyorlar, katılımcıların hepsi Türk Sanat Müziği aşığı. Katılımcılara tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Çobanoğlu, “Korkuteli Halk Eğitim bünyesinde ilk kez bir Türk Sanat Müziği Korosu kuruldu ve başarılı çalışmalar devam ediyor. Bu tür çalışmalarımızın sosyal etkinlikler açısından ilçemize önemli katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.