SON DAKİKA
Hava Durumu

“Türkiye’de CHP’nin iktidar Olmasının önünde engel yok”

Dün öğleden sonra cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem Korkuteli’ne geldi. Erdem yaptığı açıklamada “Türkiye’de CHP’nin iktidar olmasının önünde engel yok” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Türkiye’de CHP’nin iktidar  Olmasının önünde engel yok”

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya ve ilçelerde kongre sürecine girdi.  Yavaş yavaş tüm örgütlerde kongre hazırlıkları başladı. Dün öğleden sonra Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem Korkuteli İlçe Örgütünü ziyaret etti. Mustafa Erdem’ e ziyareti sırasında Antalya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül, Cumhuriyet Halk Partisi İl Sekreteri Cengiz Gülebay, eşlik ettiler. Erdem ve ekibini Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu, yönetim kurulu ve partililer karşıladılar. İlk olarak sözü Küçükkavukçu aldı ve Küçükkavukçu “ Sayın İl Başkanım, Kadın Kolları Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım ve değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve partililer hepini sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. 2014 te ilçe başkanı oldum o günden bugüne 3 tane il başkanı ile çalıştım. Kendisi burada olduğu için demiyorum, en uyumlu çalışması en zevkli il başkanım kendisidir. Örgütümüz kongre sürecine girdi. Ekimde delege seçimleri 6 Aralık’ta de ilçe kongresi yapılacak. Partimizde görev almak isteyen yönetim de bulunmak isteyen herkes delege olabilir görev almaktan çekinmeyin.”Dedi.

“Bu dönem CHP iktidara çok yakın”

Küçükkavukçu  “Bu parti hepimizin. Çok iyi bir ilçe örgütü ile 2019’a hazırlanalım. Ben hepinize teşekkür ederim” Şeklinde konuştu. Daha sonra sözü alan Mustafa Erdem “ Bugünkü ziyaretimiz nezaket ziyareti. Sizlerinde bildiği gibi partimiz kongre sürecine girdi. Biz de tüm ilçe örgütlerimizi ziyaret ediyoruz. Sıkıntıları dinliyoruz. 16 Nisan referandumunda çok güzel bir süreç geçirdik. Antalya hayır dedi. Bu süreç devam etmeli. Kendimize yakın adaylar olsun demek yerine, bu partiye hizmet edecek, insanlar aday olsun demeliyiz. Birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz. Bu dönem CHP iktidara çok yakın, ve CHP’nin iktidar olmasının önünde hiçbir engel yok. Bunu değerlendirmeliyiz. Geçtiğimiz günlerde sizin de bildiği gibi Antalya’da Atatürk heykeli atılmış vaziyette bulundu. Bu olaydan sonra CHP’li olmayan o kadar çok insan aradı ki. Bizim bu milletin kötü gidişatına dur diyeceğine umudumuz var.  İyi dilekleri için İlçe Başkanıma teşekkür ederim. Bizler içinde Korkuteli’nin yeri ayrıdır. Gelin delege olun üye olun, diyen İlçe Başkanı çok azdır. Bu çok güzel bir şey. Ben hepinize teşekkür ederim.” Dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.