SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye İYİ olacak

Meral Akşener dün yeni partinin kuruluşunu resmen açıkladı. Adı “ İYİ PARTİ” olan yeni partinin sloganı da “ Türkiye iyi olacak” oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2017 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2017 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Türkiye İYİ olacak

Dün Meral Akşener'in kurucu genel başkanı olduğu partinin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı'na sunuldu. Akşener dilekçenin ardından, Nazım Hikmet Kültür Merkezinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılara yeni partinin logosunu, sloganını ve tüzüğünü anlattı. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’de Akşener’i yalnız bırakmadı. Ancak İyi Parti’nin kurucular kurulundaki isimler arasında Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce yer almadı. Kurucu üyeler arasında beş Antalya’lı isim var. Korkuteli’nden birçok tanınmış isim yeni parti kuruluşu için dün Ankara’ya akın etti. MHP’li Belediye Meclis Üyeleri İrfan Yılmaz, Halil Kara, Ayhan Tığrak, Hüseyin Giliğ, Abdurrahman Kınık, Mehmet Kılınç, Ömer Faruk Kolan, Süleyman Uğurlu ve MHP Eski İlçe Başkanı Süleyman Yıldız yeni parti kuruluşuna katılanlar arasında ilk göze çarpanlar oldu.

Gökce; “Büyük ve kutlu bir yürüyüştür”

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce Meral Akşener ve MHP’li Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte fotoğraf çektirip şahsi sosyal medya hesabından paylaştı. Hasan Gökce; “ Aylardır verilen mücadelenin, emeğin ve gayretin ürünüdür "İYİ"PARTİ... Türk Siyasi hayatında yeni bir nefes, yeni bir heyecandır. Her kesimden, herkesin kendini ifade edeceği büyük ve kutlu bir yürüyüştür. Başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere, bütün gönüldaşlarımıza hayırlı olsun. Allah'ım bizleri utandırmasın. TÜRKİYE İYİ OLACAK.” İfadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.