SON DAKİKA
Hava Durumu

Uğurlu ailesinin mutlu günü

Korkuteli’nin tanınmış esnaflarından Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Süleyman Uğurlu’nun oğlu Erdem hafta sonu görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Uğurlu ailesini siyasiler ve dostları bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2020 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2020 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 Uğurlu ailesinin mutlu günü

Korkuteli geçtiğimiz hafta sonu birçok düğüne ev sahipliği yaptı. Zeynep Osman Urlu’nun kızı Esra Urlu ile İlknur –Süleyman Uğurlu’nun Oğlu Erdem bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek hafta sonu evlilik yolunda hayatlarını birleştirdiler. Cumartesi akşamı Evlilik Parkı’nda gerçekleşen düğüne adeta siyasetçiler akın etti.

 

UĞURLU OĞLUNUN NİKÂHINI KIYDI

Evlilik Parkı’nda düzenlenen düğün ve nikah törenine; Ak Parti Antalya İl Başkanı  İbrahim Ethem Taş, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar,  Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Nikâhı damadın babası Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Süleyman Uğurlu kıydı. Uğurlu, bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayarak düğüne katılan, arayan ve mesaj atarak kutlayan herkese teşekkür etti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.