SON DAKİKA
Hava Durumu

Ülkü ocakları açıklama yaptı

Korkuteli’nde geçtiğimiz günlerde terörü protesto için düzenlenen araç konvoyunu kim düzenledi tartışması devam ediyor. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Karakaş’ın açıklamalarına Korkuteli ülkü ocakları sosyal medya hesaplarından yanıt verdi

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2015 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2015 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ülkü ocakları açıklama yaptı

Türkiye erken genel seçimleri konuşmaya başladı. Siyasetin hızlanması bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra her gün gelen şehit haberleri yüreklere ateş düşürüyor. İlk hamle gençlerden geldi. Korkuteli’nde geçtiğimiz günlerde terörü protesto için düzenlenen araç konvoyunu kim düzenledi tartışması devam ediyor. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Karakaş’ın açıklamalarına Korkuteli Ülkü Ocakları sosyal medya hesaplarından yanıt verdi. Ülkü Ocakları sosyal medya hesapları üzerinde yaptıkları paylaşımda “Kamuoyuna Duyurulur. 11.08.2015 Salı günü ilçemizde düzenlenen Şehitlerimizi Anma Konvoyu geniş bir katılımla, amacına uygun bir biçimde düzenlenmiş ve Korkuteli halkı bu konudaki hassasiyetini ortaya koymuştur. Ülkemizin şuan içerisinde bulunduğu kaos, terör, korku ve baskı ortamında bizim Ülkü Ocakları olarak tek amacımız Ülkenin bölünmez bir bütün olduğunu haykırmaktır. Bu düşünce ile hiç bir provokasyona mahal vermeden gerekli tedbirleri alarak ve emniyet mensuplarına yardımcı olarak etkinliğimizi tamamladık. Ortaya çıkan sonuç, Korkuteli halkı duyarsız kalmamıştır. Siyasi parti gözetmeksizin herkesimden az çok katılım sağlanmıştır. Ancak her zaman olduğu gibi ön planda ve çoğunluk olarak gene Ülkücüler olmuştur. Çünkü bu konuda en hassas olan ve tepkilerini korkmadan hiçbir çıkar gözetmeden cesurca dile getirenler her zaman Ülkücülerdir. Ülkücüler vatanın bütünlüğünü korumak için 5 binden fazla Şehit vermiş bir davanın mensuplarıdır. Ve kesinlikle hiçbir reklama da ihtiyacı yoktur. Bugün bizleri meydanlarda bozkurt yaptık diye eleştirenler hatta saygısız diyecek kadar küstahlaşanlar acaba o yürüyüşte neredeydiler? Şov yapmak için kefenleri giyip meydana çıkanlar memleket bu kadar şehit verirken neredeydiler? Pişkin pişkin durumun böyle olacağını bildiğimiz için katılmadık diyenler siz değil miydiniz? Açılım zırvalamasıyla terörü şımartanlar acaba ne yüzle Ülkücüleri kınıyorlar.Bugün bizi kınayanlar, bizi, yani 'vatan için ölmekten biran bile tereddüt etmeyen' bizleri kınayacaklarına terörü kınasınlar lanetlesinler.
Ancak şu da kesin ki Türklük şuuruna varamayanlar tarihini ve ecdadını bilmeyenler Bozkurt'u ve Üç Hilal Bayrağı bilmez. Hatta öcü gibi bakar.Onlara amacınız ne davanız ne diye sorsanız cevap veremezler çünkü Onların tek bildikleri çıkarlarıdır.Sonuç olarak,Ülkü Ocakları siyasi bir oluşum değildir. Siyasi malzeme de olmaz. Bizi tartışma ortamına çekerek üzerimizden siyasi pirim yapmaksa amacınız başaramazsınız. Hele ki şöyle bir zamanda ciğerlerimiz Şehit haberleri ile yanarken birbirimize düşecek kadar da cahil değiliz. Bizim mücadelemiz sizin şımarttığınız terör yandaşlarıyladır.Siz bozarsınız biz yaparız. Tarih tekerrürden ibarettir.

Allah vatanımızı milletimizi her türlü kötülüklerden korusun. Düşmanın planlarını başlarına çevirsin. Kendisinde başka dostu olmayan şu Türk Milletine de birlik beraberlik şuuru versin. 'Amin' Sevgi ve saygılarımızla” satırlarına yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.