SON DAKİKA
Hava Durumu

Urlu, Ak Gençliği ziyaretlere başladı

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Korkuteli Gençlik Kolları Başkanlığı görevine asaleten atanan Hamdi Murat Urlu, gençleri ziyaretlere başladı. İlk ziyaretini Ak Parti’nin kuruluş günü olan 14 Ağustos’ta doğan Avdan’lı Ramazan Aydın’a yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2019 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2019 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Urlu, Ak Gençliği ziyaretlere başladı

Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatında kuruluş yıl dönümü etkinlikleri sürüyor. AK Parti Korkuteli İlçe Gençlik Kolları tarafından AK Parti'nin kuruluşunun 18'nci yıldönümünde “Türkiye Sevdasıyla Yaşımız Hep 18” sloganıyla 14 Ağustos 2001 doğumlu 18 yaşına giren gençler ziyaret edildi. AK Parti Korkuteli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu ve Gençlik kolları üyeleri,  Avdan Mahallesinde 14 Ağustos 2001 doğumlu Ramazan Aydın’ı ziyaret ederek doğum gününü kutlayıp hediye takdim etti.

14 Ağustos 2001’de doğan gençlerimizi ziyaret ettik

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu; “ 14 Ağustos 2001 partimizin kuruluş yıl dönümü, her yıl mutlaka kuruluş yıl dönümü etkinlikleri yapıyoruz. Bu yıl il başkanımız İbrahim Ethem Taş ve İlçe Başkanımız Kemal Sancaktar partimizin kurulduğu gün dönüş yolunda kaza yapan partilimizi ziyaret ettiler. Bizde gençlik kolları olarak tüm yurtta olduğu gibi kuruluş yıl dönümü etkinliği olarak, partimiz gibi 14 Ağustos 2001’de doğan gençlerimizi ziyaret ettik." dedi.

 

Çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz sürecek

Urlu; "Bu ziyarete, aynı zamanda Ak Gençliğin bir üyesi olan Avdan’lı Ramazan Aydın kardeşimizden başladık. Ramazan Aydın kardeşimizi Ak Gençlik ailesi olarak ziyaret ettik. Kendisi ve ailesi çok mutlu oldu. “Türkiye Sevdasıyla Yaşımız Hep 18” sloganı ile biz Ak Gençlik olarak çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize devam edeceğiz. Zaten atandığımız gün yaptığım basın açıklamasında tüm gençleri partili olsun veya olmasın partimize davet etmiş ve gençlere yönelik ziyaretlerimizin süreceğini belirtmiştim. Partilimiz olsun olmasın tüm gençlere yönelik çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz sürecek.” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.