SON DAKİKA
Hava Durumu

Uzun’dan Başkan Gökce’ye Ziyaret

Büyük Birlik Partisi(BBP) Korkuteli İlçe Başkanı ve Mart 2014 yerel seçimlerinde BBP'nin Korkuteli adayı olan Burhan Uzun başkan Gökce'yi ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2014 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2014 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Uzun’dan Başkan Gökce’ye Ziyaret

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce'yi makamında ziyaret eden Uzun Gökce'ye başarılar dileyerek Korkuteli için yapılan her hizmetin yanında olacaklarını söyledi. Seçimler bittikten sonra Gökce'nin yoğun bir ziyaretçi akına uğradığı için gecikmeli ziyaret yaptığını belirten Büyük Birlik Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Burhan Uzun şunları söyledi. "Sayın başkanım güzel bir seçim geçirdik. Korkuteli halkı bu kutsal görevi size verdi. Allah yardımcınız olsun. Gerçekten zor bir görev üstlendiniz. Belde ve köylerin mahalle olması nedeniyle geniş bir alana hizmet vereceksiniz. Korkuteli için yapılan her hizmetin yanında olacağız. Size çalışmalarınızda başarılar dileriz" dedi.

Uzun'un ziyaretinden memnun kaldığını belirten başkan Gökce, " Sayın başkanım ziyaretiniz için teşekkür ederim. Evet sizinde belirttiğiniz gibi sakin ve ilçemize yakışır bir seçim yaşadık. Başkanlık bize nasip oldu. Sizinde bildiğiniz gibi büyükşehir yasasıyla bazı hizmetleri biz bazı hizmetleri büyükşehir yapacak. Biz Korkuteli belediyesi olarak sorumluluklarımızı biliyoruz. Halka hizmet için bu göreve talip olduk. Büyükşehirde yapması gerekenleri yapacaktır. El birliği ile Korkuteli’ni daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.