SON DAKİKA
Hava Durumu

Vali Yazıcı’dan Başkan Caran’a Ziyaret

Antalya Valisi Ersin Yazıcı önceki gün beraberindeki heyet ile birlikte Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran’ı ziyaret etti. Ziyarette bölge esnafının talepleri ve sorunları üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2022 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2022 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Vali Yazıcı’dan Başkan Caran’a Ziyaret

Antalya Valisi Ersin Yazıcı geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere ilçe ziyaretleri kapsamında Korkuteli’ne geldi. Vali Yazıcı’ya ziyarette Korkuteli Kaymakamı Resul Özdemir, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Kadın Kolları Başkanı Havva Nur Çivitçi, Antalya Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, Korkuteli Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, Korkuteli Tarım ve Orman İlçe Müdürü Selda Sert, Ak Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyesi İsmet Senekçi eşlik etti. Ziyarette Korkuteli esnafının talepleri ve kooperatif çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

KOOPERATİF ÇALIŞMALARI ELE ALINDI
Gerçekleşen ziyaret ile ilgili bilgi veren Başkan Caran; “İlçemizde ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak üzere Korkuteli’mize teşrifleriyle ilçe halkımızı onurlandıran Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı beyefendi beraberinde İlçe Kaymakamımız Sayın Resul Özdemir Beyefendi himayelerinde kıymetli protokol makamımızda bizleri ziyarette bulundular. Sayın Valimize kooperatifimiz çalışmaları ve kredi ihtiyaçlarına ulaşma noktasında esnafımıza sağladığımız kolaylıklar hakkında bilgiler aktardık. Kendisine esnafımızın yaşadığı bazı sıkıntıları aktarma fırsatı bulduk. Nazik ziyaretleri ile bizlere bu tarifi olmayan mutluluğu yaşatan ve şereflendiren Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı Beyefendiye teşekkürü bir borç bilir, ayaklarına sağlık der, çalışmalarında üstün başarılar dileriz.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.