SON DAKİKA
Hava Durumu

Yanlış anlaşılma

Geçtiğimiz Cumartesi günü MHP ve DP arasında yaşanan bayrak gerilimiyle ilgili 2 partinin ilçe başkanı ortak basın açıklaması yaptı. DP İlçe Başkanı Fatih Öztepe gerginliğin yanlış anlaşılma nedeniyle olduğunu belirtirken, MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, "Sayın Öztepe ile aramızda sorun yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2018 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2018 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yanlış anlaşılma

Milliyetçi Hareket Partisi ve Demokrat Parti arasında geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan bayrak gerilimi nedeniyle iki siyasi partinin ilçe başkanı ortak basın açıklamasında bulundu. Önceki gün Korkuteli Manşet Gazetesi'ne Milliyetçi Hareket Partisi binasında MHP İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ve DP İlçe Başkanı Fatih Öztepe özel açıklamalarda bulundu.

"YANLIŞ ANLAŞILMADAN KAYNAKLANDI"

Yaşanan gerginlikle ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Demokrat Parti İlçe Başkanı Fatih Öztepe, "Cumartesi günü İYİ Parti, MHP  ve partimiz arasında bayrak asma nedeniyle bir gerginlik oldu. Medine hanımla yaptığımız telefon görüşmesinde tarafımca bazı yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir. Fakat aramızda bir problem yok" diye konuştu.

"SİYASİ ANLAMDA BİR PROBLEM YAŞAMADIK"

MHP İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ise yapmış olduğu açıklamada, "DP İlçe Başkanı Sayın Fatih Öztepe ile yaşanan telefon görüşmesinde gerginliğin sebebi partimiz bayrakları arasına asılan İYİ Parti bayrakları olmuştur. Bu konuda olası bir tahdit ve seçim vukuatını engellemek adına ve olayların müsebbibi olmamak için yapılan bir görüşmedir. Netice itibariyle sayın Başkanla siyasi veya kişisel anlamda asla bir problem yaşanmadı. Söz konusu gerginlik İYİ Parti bayraklarının 'bayrak kanununa muhalefet' yasası nedeniyle emniyet güçleri tarafından indirilmesiyle giderilmiş oldu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.