SON DAKİKA
Hava Durumu

YAPILMIŞEV’DEN ÜLKÜ OCAKLARI’NA ZİYARET

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, geçtiğimiz günlerde Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'na atanan Ferhat Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2021 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2021 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 YAPILMIŞEV’DEN ÜLKÜ OCAKLARI’NA ZİYARET

22 Eylül 2019 tarihinde Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'na atanan Dr. Ünsal Yılmaz Yeşildal’ın yerine geçtiğimiz günlerde Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Ferhat Aksoy atanmıştı. Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Aksoy’u önceki gün MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Yapılan ziyaret ile ilgili Başkan Yapılmışev; “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin takdirleri ile Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı'na atanan Öğretim Görevlisi Sayın Ferhat Aksoy Bey ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Sayın Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanımıza ve değerli yönetimine bu kutsal davamızda üstün başarılar dilerim. Sayın başkanımızın ve kıymetli yönetiminin yolu açık olsun inşallah.  Sayın Başkanımıza ilçe teşkilatımızın ve ülküdaşlarımızın

hayırlı olsun dileklerini ilettik, kendilerinin de ülküdaşlarımıza ve tüm hemşerilerimize selamlarını iletiyorum. Var olsun Ülkü Ocakları.” Açıklamasında bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.