SON DAKİKA
Hava Durumu

Yapılmışev’e yakışmadı”

Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran erken seçim ve Korkuteli Belediye Başkanlığı seçimi nedeni ile yoğun geçen ilçe gündemini değerlendirdi. AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, MHP İlçe Başkanının da açıklamalarını eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2018 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2018 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 Yapılmışev’e yakışmadı”

Yıldıran, “ Malumunuz gündem yoğun 24 Haziran için aday adaylarımız var. İbrahim İşlek ve Mustafa Akdeniz partimizden, Hasan Gökce ise İyi Parti’den. Sizlerin de bildiği gibi Hasan Gökce’nin aday adayı olmasından sonra belediye başkanlığı seçimi yapılacak. Korkuteli halkıda bu bağlamda bizden bir açıklama bekliyor. MHP İlçe Başkanı, İl Başkanı ile birlikte bazı ziyaretlerde bulundu. Ankara’da temasları oldu. Başkan adaylarının Süleyman Uğurlu olduğunu söylemiş. Ak Parti grubu ile istişare ettiğini söylemiş. Bize de cevap hakkı doğdu. Kendisi bizimle görüşmedi. Kendisi ile birebir görüşmemiz olmadı. İl yönetimi benden meclis üyelerinin dağılımını istedi, sadece bu konuda bir görüşmemiz oldu. Müsait olmadığı için telefona bakamadı, mesaj yolu ile iletti. Fakat ne meclis üyelerimiz, ne de ilçe teşkilatımız ile bir görüşmesi olmadı. Daha sonra telefon görüşmesi yaptık müsait olmadığı için açamadığını belirtti, ancak o sırada da adayımız şu kişi olacak gibi bir konuşma geçmedi. 4 dönemdir belediye başkanlığı kendilerinde kalmalı tarzındaki yorumuna gelince. Bu aritmetik olarak zor meclis üstünlüğü bizde iken, böyle bir şey imkansız.” dedi.

Yıldıran “ Tüm meclis üyelerimiz Hasan Gökce’den bin kata daha iyi başkanlık yaparlar”

 Yıldıran, “ Ancak genel merkezin farklı bir takdiri olursa, biz teşkilatçıyız görüşlerimizi çekincelerimizi vatandaş ne der, aklımızdaki bütün her şeyi izah ederiz. Genel merkez ne derse arkasında durup yolumuza devam edeceğiz. Fakat dediğim gibi bizimle iletişime geçilmedi, danışılmadı. Böyle bir açıklama hiç yakışmadı, siyasi etiğe de yakışmadı, Medine Hanıma da yakışmadı.” Dedi. Yıldıran Ak Parti olarak bir adayları olup olmadığına ve meclis üyeleri içinden ben aday olacağım diyen var mı? Şeklinde ki soruya “ Herkes belediye başkanı olmak isteyebilir. Herkesin gönlünde aslan yatar. Dışarıda bahsedildiği gibi partimizde bir gruplaşma yok. Veya iddia edildiği gibi düşük profilli bir adayda yok. Bizim tüm meclis üyelerimiz Hasan Gökce’den bin kat daha iyi başkanlık yaparlar. En istemedikleri kişi bile olsa biz sonuna kadar arkasındayız. Tabii ki öncesinde bir takım söylemler olabilir. Genel merkezimiz ne derse onaylamasak bile, biz arkasında dururuz.” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.