SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Yapılmışev’in siyasi çiğliğine veriyorum”

Dün 2018 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Korkuteli Belediye Meclisi, İrfan Yılmaz’ın açıklamaları ile başladı. Yılmaz; “ Yaşanan olayları avukat olmasına rağmen Medine Hanımın siyasi çiğliğine veriyorum” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Yapılmışev’in siyasi çiğliğine veriyorum”

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev  geçtiğimiz aylarda hakkında Milliyetçi Hareket Partisinden ihraç işlemi başlayan İrfan Yılmaz’ın MHP sıralarında oturmasının yanlış olduğunu Kaymakamlığın, Belediyenin zan altında olduğuna suç işlendiğine dair sık sık açıklamalarda bulunmuştu. Dün 2018 yılı ilk meclis toplantısında bağımsız sıralarına oturan İrfan Yılmaz tüm bu sürece yanıt verdi. Oldukça sert yanıt veren İrfan Yılmaz; “ Medine Hanım avukat olmasına rağmen resmi işlemlerin nasıl işlediğini bilmiyor. Ama ben bunları onun siyasi çiğliğine veriyorum” Dedi. Yılmaz; “ Öncelikle 2018 yılı ilk meclis toplantımız herkese hayırlı olsun. Değerli meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte göreve geldiğimiz 2014 yılından beri Milliyetçi Hareket Partisine lekeleyecek hiç bir şey yapmadık. Gururla bu partiye hizmet ettik. Ancak atanan ilçe yönetimi ile ilgili yaşanan sıkıntılardan dolayı disiplin süreci işletildi.” İfadelerini kullandı.  

“Üzerime düşen neyse her zaman ki gibi yapacağım”

Yılmaz; “Geçtiğimiz ayda karar tarafıma ve belediyemize iletildi. Ancak bu görevin kötüye kullanıldığı yönündeki açıklamalar bitmek bilmedi, hem belediyemiz, hem kaymakamlık zan altında bırakıldı. Polemik konusu haline getirildi. Avukat olan Medine Hanımın kurumlar arası resmi yazışmaların vakit aldığını gayet iyi bilmesi gerekir ama ben bu davranışını onun siyasi çiğliğine veriyorum. Ayrıca partiden 13. 12. 2017 ihraç edildim, bu tarihten sonrada hiç meclis toplantısı yapılmadı. O tarihten beri ilk meclis toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Böyle bir zorunlulukta yoktur ayrıca, ancak belediyeyi ve meclisi zan altında bırakan terbiyesizce açıklamalar devam etmiştir. Komisyona elbette MHP’den biri seçilecektir. Bu olayın bu hale getirilmesi aymazlıktır. Bağımsız meclis üyesi olarak mecliste üzerime düşen neyse her zaman ki gibi yapacağım” Diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.