SON DAKİKA
Hava Durumu

Yapılmışev “Liderimiz hedefi göstermiştir”

Geçtiğimiz hafta sonu MHP İlçe Teşkilatı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Serik ilçesi Belek turizm bölgesindeki bir otelde gerçekleştirdiği belediye başkanları toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yapılmışev “Liderimiz hedefi göstermiştir”

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev yaptığı açıklamada; “Genel Başkanı Bilge Lider Türkmen Bey’i Sayın Devlet Bahçeli’nin belediye başkanlarına seslendiği toplantıya ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile iştirak ettik. Liderimiz yapmış olduğu konuşmada; “Belediye demek çare demektir, belediye demek günün 24 saati açık kapı demektir. Siyasetimizin öznesi insandır, o halde insanımıza mazeretsiz hizmet boynumuzun borcudur. Bu aynı zamanda manevi ödevimiz, siyasi görevimizdir. Belediyeler hayatın bizzat içindedir, öyle de olmak durumundadır. Bu itibarla toplumun en ücra köşelerine kadar sirayet eden, etmesi gereken siyasetin ana damarı belediyedir. MHP üretken belediyecilik anlayışıyla Türk siyasetinde müstesna bir yeri vardır. İlk siyaset sahası yerel yönetimlerdir. Önümüzde ilk hedef Mart 2019 yerel seçimleridir. Bu seçimler aynı zamanda Kasım 2019 genel seçimleri içinde istikamet hakkında bir fikir verecektir. Şimdiden çalışmaları derinleştirmek için milletimizin kapılarını çalmak gereklidir. Boşa geçecek zaman kalmamıştır. Zira 2019 hem zorlu hem de çetin geçecektir.”Dedi.

“Kapı kapı gezmeye devam edeceğiz”

Yapılmışev “ Buna dikkat etmek, sanki yarın seçim varmış gibi sanki yarın kader seçimine giriliyormuş gibi dakik, atik ve hazırlıklı olmak, ertelenemez bir ihtiyaçtır. 2019 Mart’ında kapıdan bakmak, kazma kürek yapmak istemiyoruz. Yolu yok başaracağız, çaresi yok kazanacağız, seçeneği yok 3 hilalli mahalli idarelerin burcuna dikeceğiz. Buna varım, bu hedefe yürekten bağlıyım diyen kim varsa hangi arkadaşımız bulunuyorsa, yürüyüşümüz beraberdir, birlikteliğimiz bakidir. 2019'da üç hilal yarım asır sonra hak ettiği zirveye inşallah çıkacaktır. Yenilgimizi, eriyip gitmemizi bekleyenleri birlikte şaşkına çevirip hayal kırıklığına ulaştıracağız. CHP, HDP, PKK, EMEP, FETÖ ve diğer ihanet taşeronları ne yaparsa yapsınlar milli uyanışı durduramayacak. MHP dalga dalga geliyor. Anketleri boşverin. Vatandaşlarla buluşun.” demiştir. Liderimiz bize hedefi göstermiştir. Bize gösterilen hedef doğrultusunda yerel seçimler başta olmak üzere partimizin oylarını yükseltmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kapı kapı gezmeye devam edeceğiz. Korkuteli’nde son dört yerel seçimdir halkın teveccühünü kazanmış bir parti olarak yükümüzün ve sorumluklarımızın farkındayız.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.