SON DAKİKA
Hava Durumu

Yapılmışev ve ekibi kurum ziyaretinde

Yapılmışev ve ekibi dün ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yapılmışev, Korkuteli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tolga Kınacı, Cumhur İttifakı Ortağı Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve yönetimini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2020 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2020 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yapılmışev ve ekibi kurum ziyaretinde

Ziyaretler ile ilgili MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev; İlçe kongremiz sonrasında, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile resmi kurum ve siyasi parti ziyaretlerine ve dahi teşkilatımıza hayırlı olsun ziyaretlerini kabule bugün de devam ettik.  Bu minvalde; İlçemize yeni ataması gerçekleşen Korkuteli Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ahmet Tolga Kınacı savcımızı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Sayın Başsavcımıza güler yüzlü misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.Yine ilçemizin çalışkan ve güler yüzlü kurum müdürlerinden Korkuteli Tarım İlçe Müdürümüz Selda Sert müdürümüz ilçe teşkilatımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Sevgili müdürüme nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Yine ilçe teşkilat Kongresi ve Gençlik Kolları Kongrelerini tamamlayan Korkuteli Ak Parti İlçe Teşkilatına yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar başkanlığında heyetimizi ağırlayan tüm ilçe yönetimi arkadaşlarıma güler yüzlü misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Türk Devleti ve Türk milletinin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin adını koyduğu Cumhur İttifakının ilçemizdeki temsilcisi olan partilerimiz arasında birlik ve beraberliğinin daim olmasını temenni ediyorum.” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.