SON DAKİKA
Hava Durumu

Yaşam Hastanesinden Sporculara Tam Destek

Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesi geçtiğimiz günlerde Korkuteli Belediyespor Kulübünün, Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Elmalı Yağlı Güreş Müsabakalarına da sağlık sponsoru oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2017 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2017 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yaşam Hastanesinden Sporculara Tam Destek

Konu ile ilgili açıklama yapan Hastane Müdürü Muhammet Mustafa Köse;

 “Korkuteli Beledi Spor Kulübü kapsamında bulunan Futbol(A Takım, U-19, U-14, U-12, U11), Güreş, Kick Boks, Wushu takımlarının sağlık sponsorluğunu 2 yıl boyunca üstlenmiş bulunmaktayız. Sporcularımızın lisans için gerekli olan sağlık raporları, antrenman ve müsabakalarda oluşan sporcu yaralanmaları, hastalıklarına ait sağlık giderleri tamamen hastanemiz tarafından karşılanmaktadır ve önümüzdeki yıllarda da karşılanacaktır. Ayrıca sporcularımızın genel muayeneleri,  kontrolleri de hastanemizde ücretsiz yapılacaktır.

Korkuteli Belediye Spor kulübünün tüm branşlarının resmi müsabakalarında Ambulans ve Sağlık personeli desteğimizle yaralanma ve sakatlanmalara anında müdahale imkanımız da olacaktır.

2009 yılında kurulan hastanemiz tarafından açıldığı günden bu güne kadar Korkuteli Belediye Spora katkıları devam etmekteydi ancak sponsorluk anlaşması ile desteklerimizi daha kapsamlı ve profesyonel hale getirdik.

Sponsorluk anlaşması kapsamında 24.08.2017 – 25.08.2017 tarihlerinde Futbol A Takımımızın sağlık kontrolleri, 05.09.2017 – 06.09.2017 tarihlerinde U-14 Futbol takımımızın EFOR, EKG, EKOKARDİYOGRAFİ tetkikleri ile hastanemiz Kardiyoloji hekimi Prof. Dr. Remzi YILMAZ tarafından kapsamlı olarak yapılmıştır.

Ayrıca sponsorluk anlaşmamızdan sonra güreş ve futbol kulüplerimizden bazı sporcularımız Ortopedi Hekimimiz Op. Dr. Çetin KÖSTEKÇİ tarafından ameliyat edilerek; tedavileri yapıldı.

Kuruluşumuz; 3 Eylül 2017 tarihinde Korkuteli kiraz festivalleri kapsamında yapılan Yağlı Güreş müsabakalarına sağlık sponsoru olmuştur. Güreş müsabakalarımızda Ambulansımız, Hekimimiz, Sağlık personelimiz ve diğer personellerimizle güreş sahasında hazır bulunduk. Müsabakalar sırasında basit yaralanmalar geçiren pehlivanlarımıza sahada tedavilerini gerçekleştirerek güreşe devam etmelerini sağladık. Hastanede müdahale edilmesi gerek pehlivanlarımız ambulansımız ile hastaneye sevk edilerek tedavileri yapıldı.

Kuruluşumuz; 8-9-10 Eylül 2017 tarihlerinde yapılan Elmalı Yağlı Güreş Müsabakalarına da sağlık sponsoru olmuştur. Güreş müsabakalarımızda Ambulansımız, Hekimimiz, Sağlık personelimiz ve diğer personellerimizle güreş sahasında hazır bulunduk. Müsabakalar sırasında basit yaralanmalar geçiren pehlivanlarımıza sahada tedavilerini gerçekleştirerek güreşe devam etmelerini sağladık.

Korkuteli ve bölgemizdeki spor kulüplerine ve spor faaliyetlerine katkılarda bulunmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Daima; desteklerimizi daha geniş zeminlerde ve profesyonelleşerek devam ettirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”  Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.