SON DAKİKA
Hava Durumu

Yaşam ve Korkutelispor kahvaltıda buluştu

Korkutelispor’a bu yıl sağlık ve forma sponsoru olan Özel Medi Yaşam Hastanesi yönetimi ve Korkutelispor yönetimi geçtiğimiz hafta sonu kahvaltıda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yaşam ve Korkutelispor kahvaltıda buluştu

Antalya Süper Amatör Ligin son karşılaşmasında geçtiğimiz hafta sonu Korkutelispor, Finike Belediyespor’u ağırladı. O karşılaşma öncesi Korkutelispor yönetimi ve Özel Medi Yaşam Hastanesi yönetimi kahvaltıda bir araya geldiler. Korkutelispor yönetimi Yaşam Hastanesine sponsorluk için bir kez daha teşekkür etti. Kulüp Başkanı Mesut Kurtoğlu; “ Yaşam Hastanesi bu yıl kulübümüze sponsor oldu. Kendileri ile sponsorluk ile ilgili oturup konuşamamıştık, teşekkür edememiştik.

“Yönetim olarak şeffaf olmaya, dürüst olmaya çalışıyoruz.”

Sezon başında kendi aramızda yaşadığımız yönetimsel sıkıntılar nedeni ile kendilerini de ziyaret edemedik. Ne yapmak istiyoruz, ne amaçlıyoruz, kulübümüzde hangi branşlar var. Tüm bunlar ile ilgili konuşma imkânımız olmamıştı. Yönetim sıkıntısı giderildi, sonra maçlar transferler derken uzadı. Ancak bu zamana nasip oldu. Yaşam hastanesine her şey için teşekkür ederiz. Korkutelispor Kulübü yönetimi olarak şeffaf olmaya, dürüst olmaya çalışıyoruz. Korkuteli halkına bunu borçlu olduğumuzu düşünüyoruz. Bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.