SON DAKİKA
Hava Durumu

Yaşamdan Belediye Spor’a hep destek

Yeni sezon başında Korkuteli Belediye Spor’a sağlık, forma ve malzeme sponsoru olan Yaşam Hastanesi geçtiğimiz gün, takımı idmanda ziyaret ederek maç topu hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2017 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2017 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yaşamdan Belediye Spor’a hep destek
Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesi yeni sezon başında, Korkuteli Belediye Spor’a sağlık, forma ve malzeme sponsoru olmuştu. Her alanda takıma destek olan Yaşam geçtiğimiz günde Korkuteli Belediye Spor’lu oyuncuları idman sırasında ziyaret ederek yeni maç topu hediye etti. Hastane müdürü Mustafa Köse ve Baş Hekimi Erol Akbulut idman sonrası oyuncular ile tek tek konuşu sohbet etti, varsa sıkıntılarını dinledi ve her zaman destek olacaklarını belirttiler.
 Korkuteli Belediye Spor’lu oyuncular ve antrenörler de Yaşam Hastanesi yetkililerine her türlü desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Korkuteli Belediye Spor antrenörü Bayram Kutlu “ Yaşam Hastanesine bu yıl yaptığı sponsorluktan dolayı çok teşekkür ederiz. Üstelik bu sponsorluk sadece sağlık indirimini değil, forma ve spor malzemesi sponsorluğunu da kapsıyor. Her maç deplasmanlar dahil ambülâns ve sağlık görevlileri hazır bekliyor. Kendilerine çok teşekkür ederiz. “Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.