SON DAKİKA
Hava Durumu

Yavuz Sezonu Değerlendirdi

Korkuteli Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Yavuz ve Korkuteli Belediyespor Basın Sorumlusu Ahmet Demirci hem Süper Amatör Liginin üçüncü haftasında oynanacak olan Payallar karşılaşmasını hem de sezonu değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2020 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2020 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yavuz Sezonu Değerlendirdi

 Korkuteli Spor Başkanı Muharrem Yavuz, “Sezonun ikinci maçını da bitirdik ve lider durumdayız. Arkamızdaki takipçimiz Demrespor 1, onun arkasındaki Asatspor ise 4 puan gerimizde. İkinci yarıya ikide iki yaparak başladık. Devre arasında takımımıza üç tane takviye yaptık ve bir oyuncumuzu da gönderdik. 3 takviye hocalarımızın eksik gördüğü ve bizlere sunduğu oyuncularla bağlantıya geçip neticeyi aldığımız bunların ikisi olan Ertuğrul ve Erkan’ın sezon başında da temasa geçtiğimiz ama transferi yapamadığımız kişilerdi. Kadro kalitemiz genişledi. İki oyuncumuz olan Tayyar Burak’ı bedelli askerliğe gönderdik. Onlarda bu hafta veya gelecek hafta geliyorlar.” Dedi.

 ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYORUZ

Yavuz, “Devre arasında kamp yaptık, yalnız şöyle bir durum söz konusu. Korkuteli bugünlerde çok soğuk ve enteresan bir iklimle boğuşuyor. İki haftadır oyuncularımız biraz hastalığa yeni düştüler. Aynı yerde kalıp aynı havayı teneffüs ediyorlar. Özellikle son hafta Lara maçında bizim yaklaşık 6 oyuncumuz ciddi derecede hasta olarak çıktılar. Bu haftada o hastalıklarla mücadele edilen bir hafta oldu ama elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Domuz gribi vakası var bildiğiniz gibi, bunun için tedbir aldık, bu hastalığın önlenmesi için çok özel bir ilacı temin ettik ayrıca vitamin takviyeleri yapıyoruz. Şuan ki esas mücadelemiz rakiple değil bu hastalık ile devam ediyor, sporcu sağlığı çok önemli bir konu.” dedi.

 KORKUTELİ İLK KEZ BÖLGESEL AMATÖR LİGİNE ÇIKACAK

Yavuz, “Önümüzdeki maçlar nispeten bizim seviyemizin biraz daha alt seviyesinde buda bizim için iyi bir şans oldu. Umarız hafta sonuna kadar hepsini iyileştiremesek te, elimizden geleni yapıp maça en az eksikle çıkmayı düşünüyoruz. Genel olarak bakarsak da, Korkuteli şampiyon olursa ilk kez bölgesel amatör ligine çıkacak, böyle bir başarı daha önce yaşanmadı. Güzel ideal bir kadro oluşturduk ve ince eleyip sık dokuduk. Kurumsal yapıyı da oturtmaya çalışıyoruz, elimizden geldiğince. Bu yıl geçen yıllardan farklı olan şey bence lider olarak götürmemiz değil, bunu birlikte yapıyor olabilmemizdir. Bizim yönetim anlamında en çok hoşumuza giden tarafı bu.” Dedi.

 BUGÜN OLMAZSA, YARIN BAŞARI KAÇINILMAZ

Yavuz, “Bu zamana kadar taraftar grupları biraz bölünmüş ve ayrıydı. Korkuteli kamuoyunun spora bakış açısı parçalıydı, farklı görüşler fazlaydı. Farklı görüşler tabii ki renk getirir. Bizi en çok mutlu eden yönetim kurulu olarak paylaşmak ve birlikte olabilmek, mücadelemizde bu yönde. Tüm kamuoyuyla birlikte paylaşmak ve yaptıklarımızdan keyif alabilmek en çok keyif aldığımız şey. Zaten birlikte olduğumuz müddetçe, bugün olmazsa, yarın başarı kaçınılmazdır. Demre ve ASAT spor var, bunlar hem yatırım yapan hem de bizler gibi takım olmuş görünümündeler. Yakın takipçilerimiz, birisi ile deplasmana çıkacağız, diğeri evimize gelecek. Bu olay tabii ki iki maçtan ibaret değil, fakat hemen ensemizdeler ve soluklarını hissedebiliyoruz. Umarız en sonunda da Bölgesel Amatör Ligine çıkacağız.” Dedi.

 ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA B PLANIMIZ YOK

Yavuz, “Bizim çok sayıda B-C-D planlarımız var ama bu yıl özellikle ikinci yarıdan sonra şampiyonluktan başka B planımız bile yok, bunu düşünmüyoruz bile. Bunu gönülden ve inanarak söylüyoruz. Ama o seviyede yeterli değil, Korkuteli bir çok şeyi hak ediyor. Çünkü bir spor memleketi burası, Biz buna inanıyoruz. Umarım Korkuteli ne bu mutluluğu yaşatacağız. Bizim bakacağımız en önemli nokta alt yapı. Biz ülke futbolu olarak alt yapıyı unuttuk. Tamamen transfere dayalı bir politika izleniyor. Bizim gibi ekonomisi daha küçük ölçekli ilçeler için alt yapıdaki üretim kaçınılmaz bir şey. Şuan bu yapı Korkutelisporda mevcut ama bir sihirli değnek değil. Her şeyde olduğu gibi bununda zamana ihtiyacı var bir süreç var ve işliyor. Bu yıl alt yapımızla ilgili çok ciddi çalışmalar yaptık. Hoca sayımızı 2'den 6'ya çıkardık, çünkü oyuncularla birebir ilgi bizim için çok önemli.” Dedi.

 İŞLEK, SPOR KONUSUNDA BİR NİMET

Yavuz, “ Bunlar var ama yetmez. Malzemelerimizi tedarik ettik, bu yıl ilk defa alt yapıya bu kadar malzeme tedarik ettik. Parantez için de Ömer İşlek başkanımız konuyla çok ilgili. Tam bir spor adamı olduğunu gösteriyor. Bize olan desteğini biz her platformda dile getiriyoruz. Ömer İşlek başkanımızı bu spor konusunda ben samimi olarak bir nimet olarak görüyorum. Çünkü sonuç odaklı ilgili, bu işlerin kaynağının nereden yakalanacağını bilen, tecrübesi olan birisi.” dedi.

 BAYAN VOLEYBOL TAKIMI KURDUK

 Yavuz, “Bu yıl bir çok şeyi test ediyoruz doğruyu ve yanlışı yakalayabilmek için. Ben daha üst, ileri seviyesini daha oturmuş tecrübeyi bu ligde çıksak ta çıkmasak ta 2021-2022 sezonunda daha çok meyvelerini toplayacağız. Çünkü şuan test edilmeyen bir çok şeyi test ettik. Korkuteli de test edilmeyen bir şey yaptık ve bayan voleybol takımı kurduk. Bu yıl serüven yeni başlıyor.” dedi. 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.