SON DAKİKA
Hava Durumu

Yayla yolları asfalt yapılmaya devam ediyor

Korkuteli Belediyesi asfalt çalışmalarını yayla mahallelerde devam ettiriyor. Sezonun ilk asfalt yolunun Bozova mahallesinde yaparak start veren Korkuteli Belediyesi bazı mahallelerde asfalt çalışmalarını tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2017 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2017 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yayla yolları asfalt yapılmaya devam ediyor

İlçe merkezi ve diğer mahallelerde zemin çalışması tamamlanan yollar asfalt yapılırken bazı yollarda zemin çalışması devam ediyor.Yol çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini açıklayan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce Kızılaliler, Nebiler ve Bahçeyaka’da asfalt olacak yollara astar atımının yapıldığını söyledi. Astarı atılan yolların birkaç gün içerisinde asfalt yapılacağını belirten Başkan Gökçe şunları söyledi: “ Sezon başında başlattığımız asfalt çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Yol hizmeti bekleyen tüm mahallelerimize gerek asfalt, gerek kilitli parke taşı olarak hizmet götürmeye devam ediyoruz” dedi.

“Büyükşehir yasasıyla birlikte devasa bir coğrafyaya hizmet götürmek zorundayız”

Büyükşehir yasasıyla birlikte hizmet alanının kat kat büyüdüğünün altını çizen Başkan Gökce, “ Bunları acizlenmek için söylemiyorum ama herkesin bildiği gibi büyükşehir yasasıyla birlikte devasa bir coğrafyaya hizmet götürmek zorundayız. Yıllarca greyder girmemiş, asfaltla tanışmamış yollarımız var.En uzak mahallemize bile hizmet götürmek bizim boynumuzun borcudur.Gönül ister ki tüm yollarımızın kısa sürede asfalt olmasıdır. Ancak bu tür hizmetler imkanlar çerçevesi içerisinde yapılıyor. Yayla mahallerimizde bulunan bazı yollarımız asfalt oldu. Nebiler, Kızılaliler ve Bahçeyaka mahallelerimizde astarı atılan yollarımız birkaç gün içerisinde asfalt olacak. Asfalt çalışmaları sezon sonuna kadar devam edecek. Bunun yanı sıra kilitli parke taşı, kaldırım ve bordür çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.