SON DAKİKA
Hava Durumu

Yaz spor okulları sona erdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Ve Antalya İl Müftülüğü İş Birliğinde düzenlenen Yaz Spor Okulları sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2017 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2017 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yaz spor okulları sona erdi

Korkuteli 2017 Yaz Spor Okulları 31 Ağustos 2017 itibariyle sona erdi.A ntalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Ve Antalya İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen protokol ile yürütülen, İlçe Spor Merkezleri Yaz Spor Okulları 1 Temmuz itibariyle açılmıştı.Basketbol, Voleybol, Satranç, Futbol, Bocce, Masa Tenisi, Kickboks, Taekwondo, Halk Oyunları, Cimnastik, Tenis, Hentbol ve Badminton olmak üzere toplam 13 branşta eğitim verilmişti.Gençlik hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç yaz spor okullarının başarısını şu sözlerle anlattı.

“Sporcu sayısı yaklaşık %135 oranında artış gösterdi”

Tunç  “2016 yılına göre 2017 yılında Yaz Spor Okullarındaki sporcu sayısı yaklaşık %135 oranında artış gösterdi. En yüksek artış oranı yaklaşık % 300 ile Basketbol olurken onu yaklaşık %70 artış oranı ile Kickboks ve yaklaşık % 20 artış oranı ile Voleybol izledi. Yaz spor Okullarımızda bu yıl 8 yeni branş açıldı. En Fazla ilgi Basketbol, Voleybol ve Satranç’ta olurken onları Bocce ve Masa Tenisi izledi. Yaz Spor Okullarımıza; destek veren paydaş tüm kurumlarımıza,Yaz Spor Okullarımızda görev alan tüm antrenörlerimize,Yaz Spor Okullarına katılan tüm gençlerimize ve ailelerine teşekkür ederiz.” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.