SON DAKİKA
Hava Durumu

Yazlıkçılar Gelmeye Başladı

Okulların tatile girmesi ile birlikte Korkuteli’nin yaz aylarındaki misafirleri gelmeye başladılar.Yaz aylarının gelmesi ile birlikte esnaflar umutla beklemeye başladıklarını dile getirdiler

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2014 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2014 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yazlıkçılar Gelmeye Başladı

 

Okulların yaz tatiline girmesini ardından Korkuteli’nin yaz aylarındaki misafirleri gelmeye başladılar.Özellikle Ramazan ayının yaz aylarına denk gelmesi ile birlikte bu yazda Korkuteli’nde yoğunluk bekleniyor. Esnaflar umutla beklemeye başladıklarını dile getirerek “ Yaz aylarının gelmesi biz esnaflar için önemli.Bu sayede ciromuz artacak.Bu yıl mübarek ramazan nedeni ile yazlıkçı misafirlerimiz artış gösterecek. Yaz aylarında yaptıkları işler sayesinde ayakta kalan birçok esnaf arkadaşımız var” şeklinde konuşular.

 

Korkutelili vatandaşlarda yazlıkçıların gelmesinin esnaf için umut olduğunu belirterek “Esnafımız için yaz ayları kazançlı geçsin.Bunu  bizde istiyoruz.Ancak büyükşehir yasası ile bizim belediyemizin bazı hizmetleri Büyükşehir Belediyesine geçti.Özellikle su sıkıntısı çekecek miyiz? Bunu bilmek istiyoruz.Umarız hizmetlerde aksama olmaz.Yine bir sıkını da kiracılar için ev kiralarının artması ve ev bulma sıkıntısı olacak.yazlıkçıların gelmesini ev sahipleri ve esnafımız umarız fırsatçılığa döndürmezler” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.