SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni imam hatibin temel atması gerçekleştirildi

Dün Şehit Yasin Naci Ağaroğlu İmam Hatip Lisesinin 32 derslikli yeni binasının temel atma töreni vardı. Törene çok sayıda amir ve bürokrat katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yeni imam hatibin temel  atması gerçekleştirildi

Şehit Yasin Naci Ağaroğlu, Anadolu İmam Hatip Lisesi temel atma töreni dualarla gerçekleşti. İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Gökce, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İl Müftüsü Osman Artan, Şehit Yasin Naci Ağaroğlu’nun annesi Zehra ve Babası Osman Ağaroğlu, Şehit anne ve babaları, Kamu kurum ve kurtuluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kurum-daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tören Kuran-ı kerim tilavetiyle başladı. Şehit Yasin Naci Ağaroğlu’nun babası Osman Ağaroğlu, “ 15 Temmuz Demokrasi şehidi oğlum Yasin Naci Ağaroğlu’nun isminin verildiği Şehit Yasin Naci Ağaroğlu’nun isminin yaşatılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada eğitim alan çocuklarımız ileride en iyi doktor, en iyi siyasetçi, en iyi akademisyen olarak Türkiye’nin çeşitli yerlerine gidecek. Okulumuzun temel atmasına katılan tüm misafirlere teşekkür ediyorum” dedi.

“Korkuteli, eğitim alanında çok mesafeler almış, ilimizin önde gelen ilçelerinden biridir.”

İl Milli Eğitim Müdürü Yüksek Arslan’da Korkuteli, eğitim alanında çok mesafeler almış, ilimizin önde gelen ilçelerinden biridir. Bununla birlikte bugün, burada temelini attığımız eğitim kurumu Korkuteli’nin eğitim seviyesini çok daha yukarılara çıkaracaktır. Hizmete girdiğinde, milli ve manevi değerlerine bağlı, erdemli, ahlaklı ve idealleri için yaşayan bireyler yetiştireceğine yürekten inandığım okulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.  Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, “Eğitim hizmetini sunan devletimiz son yıllarda imam hatip okulları ihtiyacını karşılamak için çok sayıda okulun temelini attı, bu okulumuz da bunlardan bir tanesi” diye konuştu.A rdından İl Müftüsü Osman Artan’ın duası ve kurban kesimiyle Şehit Yasin Naci Ağaroğlu, Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.