SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni Umut’ta çalışmalar devam ediyor

Özel Umut Rehabilitasyon Merkezinin mevcut binası yetersiz olduğu için, geçtiğimiz aylarda yeni okul inşaatına başlamıştı. Yeni Umut için çalışmalar son hızı ile devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yeni Umut’ta çalışmalar devam ediyor

Geçtiğimiz aylarda Umut Rehabilitasyon Merkezi kurucu Müdürü Bayram Serik, bulundukları binanın yeterli olmadığını, yeni bir okul için çalışmalara başladıklarını belirtmişti. Yeni okul için çalışmalar son hızı ile devam ediyor. Temel atması ve karkası biten inşaatta tuğla örülmeye başlandı. Geçtiğimiz gün gazeteciler ile birlikte yeni okul binasında incelemelerde bulunan Kurucu Müdürü Bayram Serik gazetecilere de bilgiler verdi. Serik “Okulumuzun statik projesi hazır, inşaat çalışmaları da son hızı ile devam ediyor. Mimar arkadaşlar tarafından mimari proje ve üç boyutlu projesi de hazır. Bilindiği gibi biz burayı kendi imkanlarımızla yaptırmaya çalışıyoruz, herhangi bir müteahhit söz konusu değil.” Dedi.  

Proje Anadolu Üniversitesi ile birlikte hazırlandı

Serik “Tamamen kendi imkânlarımızla özel çocuklarımıza özel okul olacak. Okulumuzu nisan, mayısa kadar bitirmeyi planlıyoruz. Okulumuzun projesini  Eskişehir Anadolu Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü profesörleri ile birlikte hazırladık. Okulumuz her şeyi ile özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler için yapılacak. Onların ihtiyaçları ve eğitimleri göz önünde bulundurularak hazırlandı. Okulumuzda tek tek eğitim verilen özel eğitim odaları, hobi odaları ve yüzme havuzu olacak. Aileler için bekleme salonları olacak. Okulumuz Korkuteli’nde bir ilk Türkiye’de ise sayılı okullardan olacak. Şimdiden Korkuteli’mize hayırlı olsun” İfadelerini kullandı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.