SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenimahalle ve Karşıyaka huzurlu

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından her Perşembe yapılan huzur toplantıları, geçtiğimiz gün Karşıyaka Mahallesinde yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2017 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2017 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yenimahalle ve Karşıyaka huzurlu

Haftalık huzur toplantısı geçtiğimiz gün akşam Karşıyaka Mahallesinde yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan huzur toplantıları geçtiğimiz gün Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal’ın ev sahipliğinde Karşıyaka’da yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman’ın başkanlık yaptığı toplantıya; Baş Polisler Sedat Başçay ve Mehmet Üçgül, komiser yardımcıları Mehmet Demirci ve Uğur Efe katıldı. Polis memurlarından ise  Ergün İnci, Hidayet Saru, Salim Günaydın, Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Gökler, ev sahibi Ferhat Topal ve mahalle sakinleri katıldılar. Toplantıda her zaman olduğu ilk olarak bir önceki toplantının muhasebesi yapıldı. Emniyet Müdürü Hacı Duman “ Bir önceki toplantımızda not aldığımız tüm şeyleri yapmaya çalıştık, eksikleri gidermeye çalıştık. Bizimle ilgili olanlar derhal yapıldı.”Dedi.

“En büyük sıkıntımız kurallara uymamak”

Duman “Diğer kurumları ilgilendirenler ise kurumlara gerekli yazılar yazıldı. Özellikle sokak hayvanları ile ilgili olan şikayetler belediyeye yazıldı.” Dedi. Mahalle sakinleri ve muhtarlar genel anlamda çok büyük şikayetleri olmadığını belirttiler. Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Gökler “ Eski Antalya Caddesinde hala hız sıkıntısı var. Gereli işaretlemeler yapılırsa daha iyi olur” Dedi. Emniyet Müdürü Hacı duman “ Eski Antalya Caddesinde gerekli işaretlemeler yapılacak, zaten en büyük sıkıntımızda bu kurallara uymamak. Özellikle hız kurallarına uymuyoruz. Bu konuda duyarlı olunmalı” İfadelerini kullandı. Baş Polis Mehmet Üçgül “ arkadaşlar burası geçiş bölgesi sizler farkında değilsiniz ama biz burada ülke çapında aranan çok suçlu yakaladık. Sakin bir yer olduğu için ve boş ev çok olduğundan gizlenmeleri kolay. Mahallenizde gördüğünüz şüpheli ve yabancı durumları bildirin” Dedi.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.