SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeşil sarılar galibiyetle başladı

2017-2018 Süper Amatör Lig geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. Korkuteli Belediyespor ilk maçında Antalya Kunduspor’u 2-1 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2017 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2017 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yeşil sarılar galibiyetle başladı

Korkuteli Belediyespor  yeni sezona galibiyetle başladı. İlçenin süper amatördeki tek temsilcisi Korkuteli Belediyespor sezonun ilk maçında,geçtiğimiz gün 100. Atatürk Stadyumunda öğleden sonra 16:30 da Antalya Kunduspor’u ağırladı. Kunduspor’un yarım saat gecikmesi sonucu, karşılaşma yarım saat geç başladı. Yayla ekibi; Kalede Sezer, Özkan Koçalp,Okan Adanır,Volkan Balcı, Fatih Karaağaç,Okan Çakır,Volkan Bucaklı,Hasan Nurdoğan,Mete Can Takı,Ömer Susuz on biri ile sahaya çıktı. İlk maçında oldukça istekli ve baskılı oynayan yayla ekibi rakip takımı kendi yarı sahasına hapsetti.

İstekli oyun galibiyeti getirdi

Karşılaşmanın ilk golü ise 20. Dakikada takımın tecrübeli isimlerinden Hasan Nurdoğan’ın penaltıdan bulduğu gol oldu. Kalan dakikalarda da baskılı oyununu sürdüren akrepler, ilk yarıyı bir sıfır üstün tamamladı. İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren akrepler, rakip kaleyi sık sık yoklamasına rağmen ikinci golde penaltıdan geldi.  60. Dakikada takımın genç isimlerinden Volkan Bucaklı akrepleri iki sıfır öne geçiren golü attı. Kalan dakikalarda rakip daha baskılı oynamaya başladı. Maçın uzatma dakikalarında Mehmet Hudut takımının tek golünü attı. Ve Korkuteli Belediyespor karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.