SON DAKİKA
Hava Durumu

Yılbaşında Asayiş Berkemal

Geçtiğimiz gün Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehir İçi Trafik Şube Ekipleri yılbaşı olması nedeni ile ilçede üç noktada denetleme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yılbaşında Asayiş Berkemal

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehir İçi Trafik Şube Ekipleri, yılbaşı olması dolayısıyla Korkuteli’nde üç noktada denetim yaptılar. Ziraat Bankası, Hale Pastanesi önü ve Yapı Kredi Bankası güzergahında yapılan kontrollerde, trafik ve alkol kontrolü yapıldı. İlçe merkezinde konuşlanan trafik ekipleri, yılbaşı gecesi sürücülerin can güvenliğini sağlamak amacıyla sürücülere alkol testi uyguladı. Ekipler yılbaşında ilçenin daha huzurlu ve güvenli olması için kimlik ve alkol kontrolü yaptıklarını, sükûnet içinde bir yılbaşı geçirilmesi için çalıştıklarını belirttiler. Alkol sınırını aşan araç sürücülerine cezai işlem uygulanırken, ilçe genelinde yeni yıl nedeniyle herhangi bir olumsuz olay yaşanmadı. İlçenin belirli noktalarında polis tarafından yapılan denetimlerin yanı sıra vatandaşlarda oldukça duyarlı davrandılar.

“Uygulamalarda 250 şahıs ve 96 araç sorgulandı”

İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman, komiser ve personel yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Polisler olumsuzluk yaşanan bölgelere kısa sürede intikal ettirilerek yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçildi. Emniyet Müdürü Duman; “  İlçe genelinde yılbaşı gecesi olumsuz bir olay yaşanmadı. Belirli noktalarda yapılan trafik kontrollerinde kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Gerek aldığımız önlemler gerekse vatandaşlarımızın duyarlılığı yeni bir yıla sorunsuz girmemizi sağladı. Vatandaşlarımıza gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum. Yaptığımız her şey daha huzurlu bir ilçe için. Gün boyu ve yılbaşı gecesi boyunca yapılan uygulamalarda 250 şahıs ve 96 araç sorgulandı” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.