SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldıran, “146 büyük proje yolda”

Geçtiğimiz gün Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, belediye meclis üyeleri ile Ankara’ya milletvekili tanıtım toplantısına giden Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran seçim beyannamesini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2018 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2018 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yıldıran, “146 büyük proje yolda”

İRBAN VE MECLİS ÜYELERİ EŞLİK ETTİLER

Ak Parti geçtiğimiz gün Ankara Arena Spor Salonunda seçim beyannamesini yayınladı ve milletvekili aday tanıtımı yapıldı. Ankara’daki programa Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Belediye Başkanı Hasan Ali İrban ve Belediye Meclis Üyeleri; Ahmet Memioğlu, Mehmet Manavoğlu, Şevki Yücel, Şefik Kılıç, İbrahim Yavaş, Ayla Alptekin katıldı. Tanıtım toplantısı ve seçim beyannamesi ile ilgili Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran bilgi verdi.  Yıldıran “ Ankara Arena Spor Salonunda gerçekleştirilen partimizin milletvekili tanıtım ve seçim beyannamesi toplantısına katıldık.” dedi.

“DOĞAL GAZIN GİTMEDİĞİ İLÇE KALMAYACAK”

Yıldıran “ Toplantıya Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban ve meclis üyelerimiz ile birlikte katıldık. Toplantıda tüm illerin milletvekili adayları tanıtıldı. Daha sonra seçim beyannamesi açıklandı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 146 yeni projenin müjdesini verdi. Ayrıca; polis, hemşire, öğretmen 3600 ek gösterge müjdesi verildi. Eski stadyumların olduğu yerler millet bahçeleri haline getirilecek. Eğitim daha dijital hale getirilecek ve en önemlisi doğal gazın gitmediği ilçe kalmayacak. Zaten ilerleyen günlerde milletvekili adaylarımız ile birlikte daha detaylı bilgi vereceğiz” Dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.