SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldıran “Bir avuç çapulcu bunlar”

Adalet Ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran Cuma gecesi yaşanan kalkışma hareketi sonrası AK Parti Korkuteli İlçe Binası önünde toplanan kalabalığa seslendi. Yıldıran sabah saatlerinde ise basın açıklamasında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yıldıran “Bir avuç çapulcu bunlar”

“Bu millet bunu da atlatacaktır”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşları darbe girişimine karşı sokağa davet etmesi üzerine, Korkuteli’nde Yüzlerce vatandaş AK Parti binasının önünde toplandı. Burada toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yapan AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, " Bir kalkışma girişimi var, milletimiz bizimle beraberdir. Bunlar bir avuç kendini bilmez çapulcudur. Bütün teşkilatımız olarak ve bizlere demokrasiye destek vermek için buraya gelen vatandaşlarımız ile buradayız. Demokrasimize ve milletimize sahip çıkıyoruz. Allah’ın izni ile bu kalkışmayı da atlatacaktır bu millet. Nicelerini atlattı, bunu da atlatacaktır. Bütün teşkilatımızla, milletimizle beraber buradayız" şeklinde konuştu. Daha sonra Antalya İl Müftüsü Osman Artan kalabalığa karşı bir konuşma yaptı akabinde ise kalabalık topluca dua etti. Dua sonrası kalabalık topluca Cumhuriyet Meydanına yürüyerek istiklal marşı sonrasında ise Fetih Süresini okuduktan sonra dağıldı.

 

“Gün birlik beraberlik günüdür”

 

Adalet Ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ise sabah yaptığı basın açıklamasında “Demokrasimize yapılan bu kalleşçe girişimi hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Hepimiz biliyoruz ki bu millet, bu vatanı böldürmez, hiç kimse böyle girişimlere heveslenmesin. Milletimizden alamadığı yetkiyi milletimize karşı kullanmaya çalışan adı ne olursa olsun terör örgütlerine karşı halkımız tüm Türkiye'de en güzel cevabı meydanlara inerek vermiş ve vermeye de devam edecektir. Bu ülkenin birliğini, beraberliğini, yükselişini hazmedemeyenler bu alçakça harekete giriştiler ancak yine başaramadılar ve başaramayacaklar. Ülkemizin yükselişine hiçbir güç mani olamayacaktır, Allah, milletimizin ve devletimizin yanındadır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirim” şeklinde konuştu. Yıldıran soysa medya hesabından ise “Demokrasiye karşı hazırlanan hain tuzak karşısında bu gece saat 23.00 ten itibaren meydanlarda bizleri yalnız bırakmayan bütün vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Korkuteli bir kez daha kendisine yakışanı yapmıştır. Vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkmıştır. Gün birlik beraberlik günüdür” paylaşımında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.