SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldıran “Birçok okulumuza yardım ettiler”

Korkuteli Manşet Gazetesi olarak dün “İmam Hatip Hayırseverleri üzdü” başlığı ile yayınladığımız haberimiz Korkuteli’nde yeni bir tartışmayı başlattı. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı haberimize yanıt verdi

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2016 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2016 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yıldıran “Birçok okulumuza yardım ettiler”

Veliler tepki göstermişti

 

 

Halkın sesi olmaya devam ediyoruz. Korkuteli Manşet Gazetesi olarak dün “İmam Hatip Hayırseverleri üzdü” başlığı haberimiz Korkuteli’nde yeni bir tartışmayı başlattı. Adalet Ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran yanıt verdi. Dün yayınlanan haberimizde vatandaşların ve hayırseverlerin “Korkutelili vatandaşlar ve veliler duruma tepkilerini “Okulumuz yıllar önce hayırseverlerin büyük emekleri ile yapıldı. Okulun  girişine konulan ve üzerinde “Bu okulun bakım ve onarımı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmıştır” yazısı bizleri derinden yaraladı. İmam yetiştiren ve din eğitimi veren bir okulda spor toto teşkilat başkanlığının işi ne? Korkuteli’nde hiç mi hayırsever kalmadı. Kumar oynatan bir kurumun adının İmam Hatip ile anılması ne anlama geliyor?”sözlerine yer vermiştik. Korkuteli dün kumar caiz mi gösteriliyor konusunu tartıştı.

 

Yıldıran “Spor toto bir devlet kurumudur”

 

 

Korkuteli Manşet Gazetesi olarak yayınladığımız haberimizde ayrıca “Hayırseverler “Bizler çok çok üzüldük. Korkuteli’nde bir hayırsever yok muydu” dediler. Okulun  girişine konulan ve üzerinde “Bu okulun bakım ve onarımı spor toto teşkilat başkanlığı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmıştır” yazısı büyük tepki çekti. Okul idaresinin konu ile ilgili acil açıklama yapması gerektiğini söyleyen veliler ve vatandaşlar “Bu tabela şaka gibi. Umarız bir şakadan ibarettir. Okulumuza yakışmadı. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran da İmam Hatip Lisesi mezunu. Acaba kendisi bu yazıyı gördü mü? Bu konuda ne diyor? Bir sayın ilçe müftümüz kumar oynatan bir kurumun din eğitimi veren bir yerde isminin anılması konusunda fetvası nedir” öğrenmek istiyoruz” dediler.”satırlarına yer vermiştik. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıran haberimizle ilgili olarak “Öncelikle AK Parti milli piyango gibi kurumları özelleştirmek için çalışmalar yapmaktadır. Ancak şuan haberde adı geçen Spor Toto Genel Müdürlüğü Devletimize ait bir kurumdur Ve sadece imam hatip lisemize değil birçok okula yardım etmiştir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.