SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldıran İlçe Başkanları toplantısına katıldı

Geçtiğimiz hafta sonu Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen genişletilmiş ilçe başkanları toplantısına, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran’ da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2018 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yıldıran İlçe Başkanları  toplantısına katıldı

Geçtiğimiz Cumartesi günü Ak Parti İl Danışma Toplantısı Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. İl Danışma Toplantısına Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve tüm teşkilatı katıldı. Toplantıya dair açıklamalarda bulunan Yıldıran; “ Toplantı 27 Ocak Cumartesi günü saat 14.00 da AKM Aspendos salonunda gerçekleşti. Toplantıya bütün Antalya merkez ve ilçelerin teşkilatlarının katıldığı il danışma toplantımızı gerçekleştirdik. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, İlçe belediye başkanları katıldı. Dış İşleri Bakanımız, teşkilatlara birlik ve beraberlik mesajı verdi.” şeklinde konuştu.  

“Aile ortamında sıcak bir toplantı oldu”

Yıldıran Afrin Operasyonundan ve her şeyin uluslararası hukuk çerçevesinde yapıldığından bahsetti. Yıldıran; “Ardından dış işleri bakanımızın, il başkanımızın, milletvekillerimizin, büyükşehir belediye başkanımızın, ilçe başkanlarımızın, İlçe belediye başkanlarımızın katılımıyla genişletilmiş ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirdik. Bu toplantıda ilçelerde yapılması gereken hizmetler ve sorunlar konuşuldu. Bütün ilçe başkanları ve belediye başkanları söz alıp istek ve önerilerini dile getirdiler. Aile ortamında sıcak bir toplantı oldu. Korkuteli ile alakalı da doğalgaz, organize sanayi, 4 yıllık fakülte, gençlik merkezi taleplerimizi ilettik.” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.