SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Yıldıran kendini yalanlamış”

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran’ ın “ biz yüzde ona inecek” demedik. Açıklamasına CHP İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu “ Kendi kendini yalanlamış” diyerek cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2017 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2017 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Yıldıran kendini yalanlamış”

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu damlama su katkı paylarının neden hala % 10’a indirilmediğini sormuştu. Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı Başkanı İlhami Yıldıran bu soruya cevaben basın açıklaması yapmış “ biz % 10 a inecek demedik. Sehven söylenmiş bir şeydi.” Şeklinde cevap vermişti. Geçtiğimiz gün öğleden sonra gazetecilerle bir araya gelen CHP İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu ve Basından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Emel Küçükkavukçu açıklama yaptı.  Küçükkavukçu “ Müjde diyerek gazetelerde kendisi beyanat vermişti. O günün gazetesini arşivini kendisine gösterebiliriz.”Dedi.

“Biz kamuoyunun takdirine bırakıyoruz”

 Küçükkavukçu “ Bu açıklama ile Yıldıran kendi kendini yalanlamış. Eğer bu haber doğru değilse tekzip yayınlayabilirdi ve ya düzeltme metni yapılabilirdi. Sulama Birliği gibi kurumlar tüm Korkuteli’ne vatandaşa hizmet eden kurumlar siyasi çekişmelerin içine sokulmamalı. Tam tersi yardımcı olunmalı. Esnafa verildiği gibi çiftçiye de faizsiz krediler verilebilir. Sizin iddialarınız asılsız deniyor, dediğim gibi biz kanıtlarız kendilerinin açıklamaları gazetelerde duruyor. Biz kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.  Su Birliğinde hoşlarına gitmeyen bir şey mi var? Eğer iktidarsan bu tür kurumları siyasileştirmek yerine yardımcı olmalısın görevin bu olmalı. “ Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.