SON DAKİKA
Hava Durumu

YILDIZ “SIRTIMIZA ALIP GÖTÜRMEYECEĞİZ”

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Süleyman Yıldız geçtiğimiz günlerdeki kahvaltılı toplantıda Yıldıran’ın “Gökce bize gelirse birlikte yürür destek oluruz” sözlerini sert bir dil ile eleştirdi. Yıldız “Ne yani Gökce biat mı etsin istiyorlar” dedi

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2015 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2015 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
YILDIZ “SIRTIMIZA ALIP GÖTÜRMEYECEĞİZ”

 

Yıldıran Gökce gelirse demişti

 

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Süleyman Yıldız geçtiğimiz günlerdeki Kahvaltılı toplantıda AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran’ın “Gökce bize gelirse birlikte yürür destek oluruz” sözlerini sert bir dil ile eleştirdi. Yıldız “Ne yani Gökce biat mi etsin istiyorlar” dedi. Yıldıran “Belediye Başkanımız Hasan Gökce’ye her zaman desteğe hazırız. Bize gelirse destek olun derse seve seve oluruz. Hatta birlikte yürür esnaflarımızla ikna çalışması yaparız. Ancak sayın bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun kullandığı bir cümle var. Tüm Belediye Başkanları çeşitli konularla yanımıza geldi. Gökce gelmedi diyor. Evet Gökce hiçbir konuda yanımıza gelmedi. Gelirse sadece arasta değil her konuda destek oluruz” şeklinde konuşmuştu.

 

Vatandaş sözde değil özde hizmet bekliyor

 

MHP İlçe Başkanı Süleyman Yıldız “AK Parti İlçe Başkanı İlhami yıldıran bir toplantıda gazetecilere “Gökce bize gelirse yardımcı oluruz. O yanımıza gelmedi demiş. Yıldıran acaba biat edilmesini mi istiyor. Yoksa Hasan Gökce’yi partilerine transfer mi etmek istiyorlar. Hani milletin kölesiyiz diyorlardı. Milletin efendisi değil kölesi olmak isteyenlerin hizmet anlayışında acaba biat kültürü mü var? Hizmet yapmak için muhtarlara bize oy atmazsanız hizmet geç gelir diyen anlayışa yakışı bir açıklamada bulunmuşlardı. Eğer Korkuteli’ne bir çivi çakılmasına destek olmak istiyorlarsa, hizmet yapmak istiyorlarsa işte fırsat. Daha öce arasta çarşını yapanlar sırtına yükleyip götürmedi. Gökce de MHP de alıp gitmeyecek. Onlar hizmet yapmak istiyorlarsa gelsin hep birlikte yapalım. Hizmetlere engel olmayacağız demek hizmet olmaz. Korkutelili vatandaşlar sözde değil özde hizmet bekliyorlar” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.