SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldız yeniden aday olmayacak

Ak Parti Korkuteli Kadın Kolları, Antalya İl Kadın kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz ve başkan yardımcılarının katılımıyla Korkuteli Seyirpark’ta kahvaltı programı düzenlendi. Programda Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2020 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2020 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yıldız yeniden aday olmayacak

KONGREDE ADAY OLMAYACAK

Kahvaltı ’da yaklaşık 6 yıldır Ak Parti Kadın Kolları görevini yürütmekte olan Tülay Yıldız, Genel Merkezin aldığı karar doğrultusunda Kasım ayında yapılacak Kadın Kolları Kongresine yeniden aday olmayacağını kamuoyuna duyurdu. Yeni alınan kararla meclis Üyeliği yapan partililerin ikinci bir görev almaması gerekçesiyle kongrede aday olmayacak. Yıldız yaptığı açıklamada kongreye kadar Kadın kolları görevini yürüteceğini, ardından bayrağı yeni gelen arkadaşlarına bırakacağını ifade ederek, kongre sonrasında görevi devir alanlara desteğini sürdüreceğini bildirdi.

KONGREYE KADAR GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Ak Parti Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız, yaptığı açıklamada; “Bu dava isimlerle değil ilkelerle yürüyen bir davadır. Bizden önce dava taşını omuzlayan nice kadınlarımız olduğu gibi Bizden sonra da bu bayrağı devir alan arkadaşlarımız olacaktır.  6 yıldır onurla ve gururla yürütmekte olduğum kadın kolları başkanlığı görevini, yeni alınan kararlar neticesinde, meclis üyeliği devam eden kadın kolları üyelerinin başkanlığa devam edemeyeceği kararına riayet ederek önümüzdeki dönem kongrede aday olamayacağımı kamuoyuna bildiririm. Kongre gününe kadar teşkilatımla birlikte görevimin başındayım. 

 

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Bana bu kutlu yürüyüşte eşlik eden, Korkuteli de güzel bir iz bırakarak secimden seçime başarıyla kosan yönetimimde görev alan yüreği büyük Ak Kadınlara, ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 6 yılı aşkın görev yaptığım bu süreçte bana ve ekibime desteklerini esirgemeyen ve her daim yanımızda olan başta Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Bakanım Mevlüt Çavuşoğlu’na, Milletvekillerimize, il başkanlarımıza, İl kadın kolları başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza tüm kadın kolları ilce başkanlarıma, mahalle teşkilatlarımdaki tüm üyelerimize, başkanlarımıza, Mahalle muhtarlarımıza, meclis üyelerimize ve görev yaptığım süre boyunca desteklerini esirgemeyen basınımızın güzide temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ak parti meclis üyesi olarak Ak parti çatısı altında 2023 hedeflerine varabilmek için Cumhurbaşkanımız önderliğinde bu davanın bir neferi olarak; Durmak yok yola devam.” İfadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.