SON DAKİKA
Hava Durumu

Yılmaz “Biz dava erleriyiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli Belediyesi ve Antalya büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İrfan yılmaz, geçtiğimiz günlerde İlçe Başkanı seçilen Berna Karakoyun’un görevden alınması ile ilgili açıKlamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2017 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2017 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yılmaz “Biz dava erleriyiz”

Berna Karakoyun ilçenin ve MHP’nin ilk kadın ilçe başkanı seçilmişti. Geçtiğimiz günlerde görevden alınan Berna Karakoyun ve partiden ihraç edilen Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin ihracı ile ilgili, MHP’li Belediye Meclis Üyesi İrfan Yılmaz şahsi sosyal medya hesabından bazı açıklamalarda bulundu. Yılmaz “ Ülkücü iradenin yegane tecelligahı olan kongremizde, her türlü engellemeye rağmen, ilçe başkanlığına seçilen Sn. Berna KARAKOYUN hanımefendi ve yönetiminin görevden alınmasını üzüntü ile takip ettim.Ve nihayet her türlü hileye ve kumpasa karşı dimdik durup üç hilalli bayrağı Korkuteli burcundan indirtmeyen Belediye Başkanımız Sn. Hasan GÖKCE' nin partimizden ihracı ile sonuçlanan süreci üzüntü ile takip ettim. Ömrünü davamıza vakfetmiş insanların, sırf demokratik bir taleplerini dile getirdiler ve davamızı yüceltmek için mücadele ettiler diye, suçlanıp kendilerine hiç hak etmedikleri muamelelerin reva görülmesi, ben ve benim gibi ülkücüleri derinden yaralamıştır.” İfadelerini kullandı.

“Davamızın liderine muhabbet ve sadakatimiz her daim bakidir”

İrfan Yılmaz “ Bizler biliriz ki, davamız herhangi bir makam ve mevkii kaygısına düşmeden bu davaya inanmış erlerin omuzlarında yükselebilir.Davamızın liderine muhabbet ve sadakatimiz her daim bakidir. Ancak bilinmelidir ki; Bizler, "Mustafa'lar ölür, bu dava ölmez" diyen Pehlivanoğlu'yuz, Bizler, henüz 22 yaşında bu davaya can vermiş Kılıçkıran'ız, Bizler, akıl almaz işkencelere boyun eğmeyen Önkuzu'yuz, Bizler, hepimiz, yere düşmeyecek birer Türk Bayrağıyız, Bizler, "Mesele vatansa hepimiz ölelim, mesele makamsa hepiniz ölün" diyenleriz, bizler, “ Dava Erleriyiz”. Ve ben kendi nam-ı hesabıma belirtmek isterim ki; Ben bir DAVA ERİYİM. Ülkücü iradeyi makam, mevkii ve ikbal uğruna gasp edip ilçe teşkilatımıza çöreklenen EMİR ERLERİNİ TANIMIYORUM! İrfan YILMAZ MHP Korkuteli ve Büyükşehir Meclis Üyesi” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.