SON DAKİKA
Hava Durumu

Yılmaz kilitli parke taşı çalışmalarını inceledi

Korkuteli Belediye Başkan vekili İrfan Yılmaz Çomaklı mahallesinde yapılan kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yılmaz kilitli parke taşı  çalışmalarını inceledi

Korkuteli çalışmaları yerinde inceleyen Yılmaz, asfalt ve kilitli parke taşı çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.Bozova mahallesinde yapılan kilitli parke taşı yapılan yolları da inceleyen Korkuteli Belediye Başkan vekili İrfan Yılmaz, bir ekibinde Yazır mahallesine çalışmalar yapacağını söyledi. Çomaklı Mahalle Muhtarı Veli Deniz ile birlikte çalışmaları inceleyen Yılmaz şunları söyledi: “ Büyükşehir yasasıyla birlikte Korkuteli’nin mahallesi dönüşen mülga köy ve beldelerde yol çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Bozova mahallesinde çalışmaları tamamlayan kilitli parke taşı ekibimiz çalışmalarına Çomaklı mahallemizde devam ediyor.” Dedi.

“Hasan Gökce ve ekibine teşekkür ederiz”

İrfan Yılmaz “ Bir ekimizde Yazır mahallesinde kilitli parke taşı çalışmasına başladı” şeklinde konuştu. Çomaklı mahallesinde yapılan kilitli parke çalışmaların inceleyen Yılmaz, a eşlik eden Çomaklı mahalle muhtarı Veli Deniz, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve ekibine teşekkür ettiklerini söyledi. Çomaklı mahallesinde bazı yolların kilitli parke taşı,bazı yolların asfalt yapılacağını ifade eden muhtar Deniz, Korkuteli Belediyesi geçen yıl Çomaklı-Hacıbekar arasında bulunan yolu asfalt yaptı.Bu yıl’da mahalle içerisinde bulunan bazı yollarda çalışmalar başlatıldı” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.