SON DAKİKA
Hava Durumu

Yine Cengiz Elbeye yine şampiyonluk

Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcuları hafta sonu Kemer’de gerçekleştirilen Okullar arası güreş grup müsabakasından 8 madalya ile dönerek, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2018 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2018 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yine Cengiz Elbeye yine şampiyonluk

Sporcular müsabakalar sonrası, 3 sporcu 1’inci, 2 sporcu 2’inci, 3 sporcu da 3’üncü olarak 28-31 Mart’ta Rize’de yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılma şansını elde etiler.

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen güreş müsabakalarında İl birincisi olan Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi güreş takımı öğrencileri, bölge okullar arası müsabakalarda da birinci olup, 28-31 Mart’ta Rize’de yapılacak olan, Türkiye şampiyonluğuna katılma şansını elde ettiler. Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kutlu; “Okulumuz öğrencileri, bölge okullar arası müsabakalarda da birinci olup, 27-30 Mart’ta Rize’de yapılacak Türkiye şampiyonluğuna katılma şansını elde etiler. İnşallah hedef Türkiye şampiyonluğu olacak. Takımımıza büyük emekleri olan antrenörümüz Ali Topal, beden eğitimi hocası Osman Demir,  bizlere her türlü imkanı sağlayan hayırseverimiz Ahmet Memioğlu’na ve fırtına gibi esen öğrencilerime şahsım ve kurumum adına teşekkürlerimi iletirim. İnşallah 27-30 Mart tarihlerinde de aynı sevinci Türkiye şampiyonluğunda yaşarız” dedi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.