SON DAKİKA
Hava Durumu

Yurdakul’a teşekkür

Geçtiğimiz Günlerde MHP Korkuteli İlçe Teşkilatı Ankara’ya giderek MHP Grup Toplantısına katılmıştı.İlçe Başkanı Av. Yapılmışev ayağının tozu ile Dr.Bahçeli’nin düzenlediği il ve ilçe başkanları toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2018 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2018 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yurdakul’a teşekkür

Geçtiğimiz Günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı Ankara’ya giderek MHP Grup Toplantısına katılmıştı.İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ayağının tozu ile Dr.Bahçeli’nin düzenlediği il ve ilçe başkanları toplantısına katıliyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli, il ve ilçe başkanlarının 3 günlük kampı için 9 Şubat Cuma günü Antalya’ya geldi.

Bahçeli daha sonra, Manavgat ilçesindeki Sueno Otel’e geçerek, Cumartesi ve Pazar günü partisinin 81 il ve 957 ilçe başkanıyla bir araya geldi. MHP lideri Bahçeli’nin , yaklaşan yerel ve genel seçimlerde parti yöneticilerini bilgilendireceği öğrenildi.

 

“O Gülen Yüzleriniz Bize Yeter”

T.B.M.M’ de Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul tarafından ağırlanan Korkuteli ilçe teşkilatı adına teşekkür eden Av. Medine Yapılmışev  MHP Korkuteli İlçe Teşkilatına ait sosyal medya hesabında; “Ankara Ziyaretimizin, Gerek Meclis Programında Gerekse Genel Başkanımız Programında Bizi Yalnız Bırakmayan, Maddi Ve Manevi Desteklerını Bizatihi Sunan ,Mecliste Bizi Ev Sahibi Gibi Karşılayıp Yemek İkramında Bulunan Antalya Milletvekilimiz Sn. A.Selim Yurdakul vekilimize Buradan Şahsım Ve Teşkilatım Adına Teşekkürlerimi Sunuyorum.Varol Sayın Vekilim.O Gülen Yüzleriniz Bize Yeter” satırlarına yer verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.