SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak gençlik yine Karakaş dedi

Kısa bir süre önce kongre sürecine Adalet ve Kalkınma Partisi, geçtiğimiz hafta sonu gençlik kolları ilçe kongresine gitti. Mevcut başkan Mehmet Karakaş yeniden başkan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak gençlik yine Karakaş dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi kısa bir süre önce kongre sürecine girmiş ve ilk olarak ilçe teşkilatı ve kadın kolları kongreleri yapılmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu da gençlik kolları teşkilatlanması ilçe kongresini yaptı ve gençler mevcut başkan Mehmet Karakaş , ile devam dedi. İlçe Kongresine Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Mustafa Köse, Gençlik Kolları Genel Merkezi yöneticileri, İl Başkanı, İlçe Başkanı ve çok sayıda davetli katıldı. Karakaş 400 delegenin 317’sinin oyunu alarak, tekrar başkan oldu.Teşekkür konuşması yapan Karakaş “   Sayın Divan, İlçe Başkanım ve yönetimi, il Başkanım,  Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcım, Kadın Kolları Başkanım ve yönetimi, Sayın Meclis Üyem ve bu Hak dava bir duvarsa bende bu davada bir tuğlayım diyen kıymetli genç kardeşlerim, muhterem misafirler, Gençlere Siyasette yer vermek ustalığın şiarındadır diyen  Partimizin 5. KORKUTELİ GENÇLİK KOLLARI OLAĞAN KONGREMİZE HOŞ geldiniz.” Dedi.

Karakaş “Sizleri selamların en güzeli olan Allah’ın selamı ile selamlıyor en derin sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.Aziz ve muhterem dava arkadaşlarım, Dava büyüklerim, Dava kardeşlerim, Sözlerime Milli şairimiz MEHMET AKİF ERSOYU’ un mısralarıyla başlamak istiyorum;

Mehmed’im, sevinin, başlar yüksekte!
Ölsek de Sevinin, eve dönsek de!
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!
Yarın, elbet bizim ,elbet bizimdir!

 Değerli misafirler, Bizler her karanlığın bir aydınlığım olduğuna inanan insanlarız.Ak Gençlik zaman bendedir  ve mekan bana emanettir şuurunda olan bir gençliktir.Ak Gençlik kim var hizmette denilince sağına soluna bakınmadan fert fert  ben varım diyebilen bir gençliktir.Canları canı uğurunda canı verebilecek kadar gözü kara dertleri sıkıntıları giderebilecek kadar takdir sahibi bir gençliktir. Biz Ak partili Gençler olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmayacak, yılmadan yıkılmadan davamız ve partimiz için çalışacağız. Hiçbir düşünce ve güç bizleri inandığımız uğurda partimiz ve davamız için vereceğimiz mücadelede yıldıramayacak, aksine çelikleştirecek, birbirimize ve partimize daha fazla sahiplenmemize katkı sağlayacaktır. Bizler diklenmeden dik durarak, her türlü engeli aşabilecek güce sahip olduğumuzu unutmadan, kimseyi kırmadan mücadelemize devam edeceğiz. Kimse davamız uğruna bizi çalışmaktan alı koyamaz. Buna asla müsade etmeyiz. Partimiz ve mukaddes davamız için her zaman her ortamda verilmesi gereken mücadeleyi vermek bizlerin boynunun borcu olduğu gibi birlikte yürümüş olduğumuz dava arkadaşlarımızın hakkını savunmak ta, onların yanında olmakta bizim görevimizdir. Biz sadece partimize üye olan değil ilçemizde bulunan tüm gençlerin haklarını savunmalı hepsini kucaklamanın mücadelesini vermeliyiz. Her ne olursa olsun gayemiz milletimizin var olma seçimi olan 7 HAZİRAN seçimlerinde genel başkanımız  Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLUNUN gösterdiği %75 oy hedefine ulaşması için üzerimize düşeni yaparak, hak ettiğimizi almalıyız. Bizler her konuda üzerimize düşeni ziyadesi ile genç kardeşlerimiz ile yapacak, genç kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Milleti aptal yerine koyup kendisini akıllı sanan, millete hakaret ederek bir şey oldum delisi olan zihniyeti sandığa Gömerek, halkımız iradesini yeniden ortaya koyacaktır. Kıymetli misafirler bu kutsal davada mevcut GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI OLARAK Bir rüyamız var görmeyen utansın diyerek bin yıllık şanlı tarihimize kısa bir mola diyerek yada nadasa bıraktığımız zaman sürecini yeniden uyandırarak baharda yeşeren tohumcuk misali MİLLETİN ÜMMETİN   beklediği nesil olarak burada buluşmamıza vesile olan Partimizin Kurucusu ve Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Ustamız RECEP TAYİP ERDOĞAN’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu kongrede emeği geçen herkese teşekür ediyor,hepinizi ALLAHA emanet ediyor saygılarımı sunarak; Sözlerime son vermeden önce yeni zaferlerimiz çok yakın olduğunu belirtmek istiyor sizlere yine bir şiirle üstat NURULLAH GENÇ’in mısralarıyla veda etmek istiyorum.

Ülkemde Hatırıma Hep Sefiller Geliyor
Bin Yüzlü EBREHE’ler,Kara Filler Geliyer
Şimdi Devran Değişti; Ebabiller Geliyer
İBRAHİMİN Bahçesinden Taze Güller Geliyer.” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.