SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Ak Parti büyükşehir belediyesini yine alacak”

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran geçtiğimiz günlerde gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sezen Gürbüz’e verdiği röportajın ikinci bölümünde Ak Parti’nin projelerini anlattı ve büyükşehir adaylarını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2018 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2018 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Ak Parti büyükşehir belediyesini yine alacak”

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sezen Gürbüz geçtiğimiz günlerde Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ile bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajın ikinci bölümünde Ak Parti olarak projelerini ve büyükşehir adaylarını değerlendirdi. Yıldıran ilk olarak Ak Partinin projeleri neler? Sorusunu cevapladı. Yıldıran, “ Vizyon projelerimiz var, Korkuteli’ni köy havasından çıkaracak, şehir havasına getirecek projelerimiz var. Her zaman tüm yerel seçimlerde hazırlanan broşürlerde vardır mutlaka Arasta Çarşısının güzelleştirilmesi. Esnafı da mağdur etmeden, kısım kısım veya tamamını bir yere taşıyıp hak kaybı olmadan, altına mutlaka otopark olacak şekilde böyle bir proje Korkuteli için elzem. Kent ormanı ile ilgili büyükşehir belediyesinin çalışması var. Şuan Esentepe’de olan mesire alanından daha büyüğü baraja yapılacak. Korkuteli için bir çılgın projemiz var, ancak bunu şimdi paylaşmak istemiyorum. Seçimler yaklaştığında belediye başkan adayımız ile birlikte açıklayacağız. Mermer Organize Sanayi ve Arasta Çarşısının dışında büyük bir proje olacak.” dedi. Büyükşehir Belediyesi için adı sıkça konuşulan Mustafa Köse ile ilgili olarak Yıldıran net cevap verdi. Yıldıran Ak Parti’nin yerel seçimlerde büyükşehir belediyesi adayının Mustafa Köse olmadığını çok büyük bir ihtimalle mevcut başkan Menderes Türel ile devam edileceğini söyledi.

“İl başkanımız ittifak devam ediyor dedi, yerelde ittifak olacak demedi

Yıldıran, “ Büyük ihtimalle büyükşehirde Menderes Beyle devam edilecek, bunu biz belirlemiyoruz ama görünen o şekilde. Bizim için adaylar kim olursa olsun biz adayımızın arkasındayız. Mustafa Köse merkez yürütme kurulunda yer alıyor, milletvekili sayısı var. Bunlar göz önünde bulundurulur. Vatandaş olarak devam edilecek diye düşünüyoruz.” dedi. Yıldıran daha sonra CHP’li Muhittin Böcek ve Ümit Uysal’ın adaylıklarını değerlendirdi. Yıldıran, “ Muhittin Böcek’i birebir duymadım ama Ümit Uysal’ı gördüm. Herkesin en demokratik hakkı, en doğal hakkı aday olabilirler. Ancak aday kim olursa olsun, Muhittin Böcek ya da Ümit Uysal fark etmez biz Ak Parti olarak yeniden büyükşehir belediyesini alacağız. İnşallah açık ara ile alacağız.” dedi. Yıldıran yerelde ittifak var mı? Sorusuna “ İl başkanımızın yerelde ittifak söylemi yanlış anlaşıldı. İl başkanımız cumhurbaşkanın açıklamasına göre öyle bir açıklamada bulunmuştu. Cumhurbaşkanımız ittifak devam ediyor, devam edecek demişti. İl Başkanımızda buna dayanarak öyle dedi. Ancak bu basında yanlış yansıdı. İttifak devam ettiği için yerelde de olabilir diye düşünüyorum dedi. Bunun son kararını iki genel başkan Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan verecek.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.