SON DAKİKA
Hava Durumu

DOĞALGAZ İHALESİ 13 AĞUSTOSTA YAPILACAK

Korkuteli'nin uzun zamandır beklediği doğalgaz için nihayet geri sayım başladı. Korkuteli Doğal Gaz Boru Hattı Yapım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü 13 Ağustos 2020 tarihinde ihaleye çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
DOĞALGAZ İHALESİ  13 AĞUSTOSTA YAPILACAK

AYRINTILAR İLAN.GOV.TR'DE

Korkuteli’de yıllardır sürüncemede kalan ve her seçim döneminde yapımı için söz verilen doğal gaz için yerel seçimlerin ardından başlayan süreçte sona gelindi. 13 Ağustos Perşembe günü doğal gaz boru hattı yapım ihalesi Ankara’da yapılacak. Korkuteli Doğal Gaz Boru Hattı Yapım İşi  4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İlan ile ilgili ayrıntılı bilgiye ise ilan.gov.tr'den ulaşılabilir.

 

15 AY İÇİNDE TAMAMLANACAK

İhale ile ilgili evrağı sosyal medya hesabından paylaşarak müjdeyi veren Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, “Değerli Korkutelili Hemşerilerim; 13 Ağustosta ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldıktan sonra hızla inşaat başlayıp, 15 ay içinde tamamlanacaktır. Detayı ve gerekli bilgileri 13 Ağustostaki yapılacak olan ihaleden sonra sosyal medya ve basın mensupları aracılığıyla sizlerle paylaşacağız. Söz verdiğimiz gibi evraksız konuşmuyoruz! Ak Parti olarak bu sürecin yakın takipçisiyiz, takipçisi de olmaya devam edeceğiz.” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.