SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Hizmet için buradayız”

Yaklaşan Oda Seçimleri ile ilgili açıklama yapan Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü “Biz hizmet için buradayız, polemik yaratmak için değil” şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Hizmet için buradayız”

Korkuteli’nde 2018 yılı içerisinde oda seçimleri gerçekleştirilecek. Esnaf ve Sanatkarlar Odası için mevcut Başkan Fahrettin Özbek yine aday olacağını söylemiş henüz adaylık için başka bir açıklama gelmemişti. Ancak geçtiğimiz günlerde Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası için Mustafa Kızılsert aday olduğunu söylemişti. Ve Mevcut Başkan Hasan Ülkü ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Hasan Ülkü geçtiğimiz gün açıklamalara cevap verdi. Ülkü; “ Ocak sonu şubat başı gibi seçimlerimiz olur diye tahmin ediyorum. Ama daha Antalya ile konuşmadık. Odamıza kayıtlı 332 üye var. Benim bu yıl ikinci dönemim, görevimde 8. yıl olacak. ”Dedi.

“Derdimiz hizmet etmek polemik yaratmak değil”

Ülkü “Biz iki dönemde çok yol kat ettiğimize inanıyoruz, ilk olarak odamıza bir daire kazandırdık, tapusu her şeyi var ve odamızın üzerine kayıtlı. Esnaf rehberi yaptık, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik, oda olarak üyelerimize Mesleki Yeterlilik Belgesi verdik, bu zor bir iştir ve bu Türkiye’de ses getiren bir olay oldu. Yeni projeler ile üyelerimizin karşısına çıkmaya çalışıyoruz. Şimdi de Mesleki Yeterlilik Sınav Merkezi’ni ilçemize getirmek istiyoruz, bu çok yeni bir proje çalışmalarımız başladı. Rutin yaptığımız toplantılar, üye ziyaretlerini saymıyorum bile. Biz hizmet için buradayız, polemik yaratmak için değil, herkes aday olabilir herkese de başarılar dilerim” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.