SON DAKİKA
Hava Durumu

Müftü Yazıcı’dan teşekkür

Korkuteli İlçe Müftüsü Selim Yazıcı 5 gün süren Şehzade Korkut Kur’an Kursu ve Gençlik Merkezi yararına düzenlenen kermese katılım sağlayan, destek veren herkese teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2019 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2019 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Müftü Yazıcı’dan teşekkür

Korkuteli İlçe Müftülüğü tarafından inşaatı devam eden Şehzade Korkut Kur’an Kursu ve Gençlik Merkezi yararına geçtiğimiz hafta kermes düzenlendi. Dört gün süren kermes boyunca gündüz satış yapılırken akşamları çeşitli gösteriler ve Kur’an sohbetleri yapıldı. Dört gün boyunca kermese vatandaşlardan yoğun ilgi vardı. Korkuteli İlçe Müftüsü Selim Yazıcı bir açıklama yaparak, kermese emeği geçen ve yardımda bulunan herkese teşekkür etti.

Yoğun bir katılım vardı

 Yazıcı; “  Beş gün boyunca süren kermese ve akşamları yapılan etkinliklere Korkuteli’nin güzel insanlarından yoğun bir katılım vardı. Bu da bizleri ziyadesi ile memnun etti. Buradaki amacımız; gençlerimize sportif, kültürel ve sosyal birçok faaliyette bulunabilecekleri bir yer kazandırmak. Bu konuda bize destek çıkan, yardımda bulunan herkese teşekkür ederim. Başta kermesi yapmamıza destek olan İlçe Kaymakamımız Ömer Çimşit Beye ve beş gün bizi yalnız bırakmayan Korkuteli halkına çok teşekkür ederim.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.