SON DAKİKA
Hava Durumu

RİSK BÜYÜDÜ

Sağlık Bakanlığı’nın hayata geçirdiği “Hayat Eve Sığar” uygulamasından alınan en son verilere göre, Korkuteli’nde korona virüs haritası güncellendi. Buna göre ilçede riskli bölgeleri gösteren haritada yayılımın çok hızlı bir şekilde arttığı gözlemlendi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2020 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
RİSK BÜYÜDÜ

 

SADECE MERKEZ MAHALLELER DEĞİL

Sağlık Bakanlığı’nın Koronavirüs yayılımını ve riskli bölgeleri gösteren “Hayat Eve Sığar” uygulamasındaki verilerine göre; her geçen gün testleri pozitif çıkan vakaların ardından ilçemizdeki riskli bölge sayısında çok fazla artış gözlemlendi. Uygulamaya göre sadece merkez mahallelerinde değil birçok kırsal mahallede de bazı alanlar riskli olarak işaretlendi.

 

RİSKLİ BÖLGE SAYISINDA ARTIŞ

“Hayat Eve Sığar” uygulamasına göre;  Akyar, Yeşilyayla, Aşağıpazar, Yelten, Küçükköy, Büyükköy, Sülekler, Yazır, Bayatbademleri, Tatköy, Kiremitli, Bahçeyaka, Küçüklü, Kozağacı, Mamatlar, Kayabaş, Uzunoluk, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Yukarıkaraman, Yeni Mahalle, Karşıyaka, Kargalık, İmrahor ve İmecik riskli olarak işaretlenen mahalleler arasında yer alıyor.

 

İHLALLER İHBAR EDİLEBİLİYOR

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüsün bölgelere göre yoğunluğunu gösteren Hayat Eve Sığar uygulaması, 'İhbarda Bulun' özelliği ile birlikte vatandaşlar koronavirüs ihlallerini ihbar edebiliyor. HES uygulamasındaki ihbarda bulun özelliği ile kurallara uymayanlar gözden kaçamayacak. Hayat Eve Sığar uygulamasına sahip olan kişiler, ihbarda bulun özelliğini kullanarak kurallara uymayanları ihbar edebilecek. Üstelik ihbarlara fotoğraf eklemek de mümkün. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.