SON DAKİKA
Hava Durumu

AK PARTİ'DEN ANKARA ÇIKARMASI

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, beraberindeki heyet ile birlikte dün Ankara’da ilçemiz için büyük önem arz eden bir dizi ziyarette bulundu. Sancaktar, özellikle mantar ve tarım üreticisinin yaşadığı sorunları Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece ile yapılan toplantıda ileterek, sorunların yerinde çözümü için söz aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2021 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2021 20:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 AK PARTİ'DEN ANKARA ÇIKARMASI

MANTAR ÜRETİCİSİNİN SORUNLARI ELE ALINDI

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Korkuteli Tarım ve Orman İlçe Müdürü Selda Sert, Ak Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyesi İsmet Senekçi, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nuri Kök ve Korkuteli Mantar Sektörü temsilcilerinden oluşan bir heyetle Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece’yi ziyaret ederek, mantar yetiştiriciliğine yönelik yürütülen çalışmalar ve mantar üreticisinin sorunları ele alındı.

 

KANDEMİR VE ÖZHASEKİ’YE ZİYARET

Buradaki ziyaretin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi geçtiğimiz gün gerçekleşen AK Parti 7. Olağan Kongresi sonrasında kabinede yeniden yer almalarından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

TOPLANTIDA SORUNLARI AKTARDIK

Yapılan ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar; “Kültür Mantarımızı ve Tarımcılığı geliştirmek için Ankara’da temaslarımız sürüyor; MKYK Üyemiz ve Milletvekilimiz Tuba Vural Çokal ve Dışişleri Bakanımızın Başdanışmanı Mustafa İpek ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ayşe Ayşin Işıkgece hanımefendiyi makamında ziyaret ettik. İlçemizde faaliyet gösteren mantar sektörü temsilcileri ve Tarım İlçe Müdürümüzün de hazır bulunduğu toplantıda sorunları aktardık, Sayın Bakanımız hem mantar sektörü hem de tarım sektörü için en kısa zamanda Korkuteli’mizi ziyaret edeceğini ve 1 tam gün Korkuteli’nde kalarak teknik ekibiyle sorunları yerinde çözeceklerinin sözünü verdi. Sayın Bakanımıza ilçem ve tarım işi ile uğraşan hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.