SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti’den sürpriz bir aday mı var?

Ak Partinin adayının henüz açıklanmamış olması son günlerde, ilçede 6 aday adayının dışında bir ismin de ilçe siyasi kulislerinde konuşulmasına neden oldu. Geçtiğimiz dönemde aday adayı olan Sadullah Bayar isminin sürpriz bir şekilde aday olarak gösterileceği tartışmaları son günlerde ilçe gündemini meşgul ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2013 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2013 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Parti’den sürpriz bir aday mı var?

Bu konuda görüşlerini aldığımız Sadullah Bayar, “Bu halkımızın takdiridir. Ancak aday olmak gibi bir düşüncem yok. Hangi adayımız çıkarsa partimiz adına destek vermeye hazırım. Bu seçimde partimizin güçlü olduğuna inanıyorum” şeklinde konuştu.

Ak Parti’nin adayının henüz açıklanmaması konusunda açıklamalarda bulunan İlçe başkanı Hüseyin Karaceliloğlu, “Aday açıklaması için başbakanımızdan gelecek talimatı bekliyoruz. Her an her şey olabilir” dedi. Aday adaylığı başvuru sürecinin 2 Aralık’ta tamamlanacağını belirten Karaceliloğlu, “Aday adayı başvuru süremiz henüz bitmedi. Kesinleşmiş bir adayımız yok. Her adaya eşit yaklaşıyoruz. 6 aday adayımızdan başka bir başvuru olursa da kabul edilir” diye konuştu.

 

Son günlerde siyasi kulislerde konuşulan Ak Parti’nin adayının Sadullah Bayar olması tartışması giderek büyüyor. Geçtiğimiz dönem Ak Parti’den aday adayı olan bu seçim döneminde de parti üyesi olarak destek vereceğini dile getiren Bayar, “Aday adayı olmam söz konusu değil. Bu halkımızın teveccühüdür. Adayımız kim olursa desteğimizi esirgemeden arkasında çalışmaya hazırız” şeklinde konuştu.

-Son günlerde ilçemizde Ak Parti’den aday olacağınız yolunda iddialar var. Bu iddialara nasıl yanıt vereceksiniz?

-Bu halkımızın teveccühüdür. Fakat aday olmak gibi bir düşüncem söz konusu değil. Kim aday olursa desteğimizi esirgemeden çalışırız. Ak Parti’nin son dönemde ilçemizde yükselişe geçtiğini düşünüyorum. Korkuteli, belediyeciliğin nasıl yapılacağını partimiz başa geçtiğinde görecektir. Adaylık için beni uygun görmeleri gurur duyulacak bir şey. Hali hazırda 6 tane aday adayımız var. Mevcut aday adayı arkadaşlarımızın oldukça yeterli olduğu inancındayım. Yarışın avantajını dezavantaja dönüştürmemek adına başvuruda bulunmadım.

- Parti yönetiminde herhangi bir görevde bulunmamanız da dikkat çekiyor. Belediye meclis üyesi adaylığı gibi bir düşünceniz var mı?

-Partimizin sıradan bir üyesi olarak da çalışılabilir. Ak Parti’ye gönül vermiş herkesin bunu yapacağını düşünüyorum. Koltuk sevdalısı değiliz. Herhangi bir beklentimiz olmadan da Korkuteli Belediyesi’ni iktidarla omuz omuza yürütmek için çalışmalar yapacağız. Hedefim, hizmetin herhangi bir koltuk sahibi olmadan da yapılabileceğini göstermek.

-Geçtiğimiz dönem Ak Parti sandıktan 3. parti olarak çıktı. Bu dönem nasıl bir aday politikası izlenecek?

-Geçen dönem parti olarak bütünlüğü sağlayamadığımız için istediğimiz sonucu alamadık. Siyaset uzun soluklu yapılacak bir iştir.  Biraz önce de ifade ettiğim gibi Ak Parti’nin yükselişe geçtiğini düşünüyorum. Geçen dönem yapılan yanlışların bu dönem tekrarlanmayacağı inancındayım. Yanlış aday, seçimi kaybetmeye götürür. Adayımız açıklandığında da bütün aday adayı arkadaşlarımızın destek vereceğine inanıyorum.

-Aday adaylarından destek verdiğiniz bir isim var mı?

-Hangi adayımız çıkarsa onun arkasında mücadele vermeye hazırım. Amacımız seçimi kazanıp günü kurtarmak değil, gelecek nesillere bırakılacak güzel bir ilçe oluşturmak. Genel ve yerelin birleştiği belediyelerde hizmet anlamında bütünlük sağlanıyor. Bu avantajı iyi kullanmak gerekir. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.